طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه را می توانیم فقط …

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی و خوشمزه با رنگ سبز

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی با تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی هم خیالمان از کیفیت نخود فرنگی راحت است، هم در هزینه ها صرفه جویی می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه و مخصوص به روش ساوه ای

طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه و مخصوص به روش ساوه ای

طرز تهیه رب انار رب انار یکی از انواع چاشنی ها و طعم دهنده های بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. رب انار هم مانند …

طرز تهیه مربای تمشک

طرز تهیه مربای تمشک مرحله به مرحله گیلان رزا منتظمی یخ زده دونفره خانم گلاور lvfhd jla 

مربای تمشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای تمشک
تمشک۵۰۰ گرم
شکر۴۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آب۱ فنجان

دستور پخت مربای تمشک

مرحله اول

برای تهیه مربای تمشک جنگلی ابتدا تمشک ها را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای تمشک ها می پاشیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب ولرم را به تمشک اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتز می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کف های روی مربا را به طور کامل می گیریم، این کار باعث می شود که رنگ مربای ما پس از پخت شفاف تر و خوشرنگ تر شود. حالا اجازه می دهیم مربا با حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد و قوام پیدا کند.

مرحله چهارم

حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای قوام امدن مربا زمان نیاز است. برای اینکه متوجه شویم مربا به غلظت مناسب رسیده است یک قاشق از شهد مربا را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس انرا بین دو انگشت خود تست می کنیم.

مرحله پنجم

اگر شهد مربا بین دو انگشت مانند نخ کشیده می شد یعنی مربای ما آماده است ولی اگر شهد آبکی بود مربا باید هنوز روی حرارت بماند تا آماده شود. پس از اینکه مربا اماده شد آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا صبر می کنیم تا مربا با دمای محیط یکسان شود، سپس آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهیم مدت بیشتری مربا را نگهداری کنیم بهتر است آنرا در فریزر نگهداری کنیم.

 

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.