طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی

طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی

طرز تهیه عصاره پای مرغ پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. همچنین پای مرغ خاصیت جوانسازی و …

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه خوشمزه و حرفه ای به روش بازاری

طرز تهیه مارمالاد توت سیاه مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهای بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه انجیر خشک خانگی خوشمزه و روش نگهداری انجیر خشک

طرز تهیه انجیر خشک خانگی خوشمزه و روش نگهداری انجیر خشک

طرز تهیه انجیر خشک انجیر خشک یکی از انواع آجیل های ایرانی محسوب می شود که خواص بسیار برای تقویت بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی …

طرز تهیه مربای تمشک

طرز تهیه مربای تمشک مرحله به مرحله گیلان رزا منتظمی یخ زده دونفره خانم گلاور lvfhd jla 

مربای تمشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای تمشک
تمشک۵۰۰ گرم
شکر۴۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آب۱ فنجان

دستور پخت مربای تمشک

مرحله اول

برای تهیه مربای تمشک جنگلی ابتدا تمشک ها را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای تمشک ها می پاشیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب ولرم را به تمشک اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتز می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کف های روی مربا را به طور کامل می گیریم، این کار باعث می شود که رنگ مربای ما پس از پخت شفاف تر و خوشرنگ تر شود. حالا اجازه می دهیم مربا با حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد و قوام پیدا کند.

مرحله چهارم

حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای قوام امدن مربا زمان نیاز است. برای اینکه متوجه شویم مربا به غلظت مناسب رسیده است یک قاشق از شهد مربا را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس انرا بین دو انگشت خود تست می کنیم.

مرحله پنجم

اگر شهد مربا بین دو انگشت مانند نخ کشیده می شد یعنی مربای ما آماده است ولی اگر شهد آبکی بود مربا باید هنوز روی حرارت بماند تا آماده شود. پس از اینکه مربا اماده شد آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا صبر می کنیم تا مربا با دمای محیط یکسان شود، سپس آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهیم مدت بیشتری مربا را نگهداری کنیم بهتر است آنرا در فریزر نگهداری کنیم.

 

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.