طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی
طرز تهیه مربای تمشک
مربای تمشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم مربای تمشک | |
تمشک | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۴۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ فنجان |
دستور پخت مربای تمشک
مرحله اول
برای تهیه مربای تمشک جنگلی ابتدا تمشک ها را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای تمشک ها می پاشیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب ولرم را به تمشک اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتز می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کف های روی مربا را به طور کامل می گیریم، این کار باعث می شود که رنگ مربای ما پس از پخت شفاف تر و خوشرنگ تر شود. حالا اجازه می دهیم مربا با حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد و قوام پیدا کند.
مرحله چهارم
حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای قوام امدن مربا زمان نیاز است. برای اینکه متوجه شویم مربا به غلظت مناسب رسیده است یک قاشق از شهد مربا را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس انرا بین دو انگشت خود تست می کنیم.
مرحله پنجم
اگر شهد مربا بین دو انگشت مانند نخ کشیده می شد یعنی مربای ما آماده است ولی اگر شهد آبکی بود مربا باید هنوز روی حرارت بماند تا آماده شود. پس از اینکه مربا اماده شد آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا مربا با دمای محیط یکسان شود، سپس آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهیم مدت بیشتری مربا را نگهداری کنیم بهتر است آنرا در فریزر نگهداری کنیم.
- منبع :
- img from cooking_time_with_us