مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کاهو سالاد کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه خوراک تره فرنگی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه خوراک تره فرنگی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه خوراک تره فرنگی خوراک گوشت، یکی از غذاهای خوشمزه است که هر سلیقه ‌ای با آن کنار می ‌آید.  انواع مختلفی از این خوراک وجود دارد، از جمله خوراک تره …

طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

طرز تهیه آبگوشت بادمجان

طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان تویسرکان عدس و بادمجان hf aj fhnl hk

آبگوشت بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد متوسط
گوشت آبگوشتی۴۰۰ گرم
عدس۱ پیمانه
کشک½ پیمانه
نعناع داغ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت بادمجان

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت بادمجان سنتی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا ادویه ها با پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت آبگوشتی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد.

مرحله سوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه عدس را که از ۲ ساعت قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم عدس و گوشت به طور کامل بپزند.  در همین حین بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. حالا پیاز داغ و نعناع داغ را به آبگوشت اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا آبگوشت جا بیفتد و تمام مواد آن بپزند، سپس در ۳۰ دقیقه پایانی پخت آبگوشت، کشک را به همراه بادمجان های سرخ شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت به طور کامل جا بیفتد و آماده سرو شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه طعم آبگوشت را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک به همراه ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان داغ سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.