مطالب پر بازدید
طرز تهیه فریتر نخود فرنگی خوشمزه و مخصوص به صورت پفکی

طرز تهیه فریتر نخود فرنگی خوشمزه و مخصوص به صورت پفکی

طرز تهیه فریتر نخود فرنگی فریتر نخود فرنگی یکی از انواع غذاهای ساده و سالم بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه هواری تن ماهی خوشمزه و فوری به روش بوشهری

طرز تهیه هواری تن ماهی خوشمزه و فوری به روش بوشهری

طرز تهیه هواری تن ماهی هواری تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی جنوب کشورمان است که برای سرعت بیشتر در آن به جای ماهی تازه از تن ماهی استفاده …

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران زعفران، این ادویه‌ی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونه‌های آن را به دنیا عرضه می‌کند، در کنار فواید بی‌شمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …

طرز تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

آبگوشت اسفناج , طرز تهیه آبگوشت اسفناج , دستور پخت آبگوشت اسفناج

آبگوشت اسفناج و نخود یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۱ لیوان سرخالی
اسفناج۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
گرد لیمو۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی نخودها را بپوشاند. در صورت امکان دو سه بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخودها گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه نخود را به همراه ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله پنجم

در همین حین اسفناج را تمیز می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت و نخود پختند، اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گرد لیمو را به همراه آبغوره، دارچین و نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت ملایم جا بیفتد.

مرحله هفتم

در این مرحله اگر گوشت دارای چربی بود، چربی را بیرون می آوریم و با گوشتکوب له می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک و سبزی خوردن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.