طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی است که مانند شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه قرابیه انجیر

طرز تهیه قرابیه انجیر مغزدار خوشمزه و مجلسی

قرابیه انجیر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه انجیر
آرد سفید۵ تا ۶ لیوان
کره۲۵۰ گرم
روغن مایع۱ استکان
شکر۱ استکان
ماست۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
وانیل شکری۵ گرم
بکینگ پودر۵ گرم
مواد میانی قرابیه
انجیر خشک۱۲ عدد
شکر۳ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق مرباخوری
آب۱ استکان
مغز پسته یا مغز گردو۱ لیوان
دارچین۱ قاشق چایخوری

دستور پخت قرابیه انجیر

مرحله اول

برای تهیه قرابیه انجیر خوشمزه ابتدا کره را به همراه روغن مایع، شکر، ماست، تخم مرغ، وانیل شکری و پودر کاکائو داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را کم کم به دیگر مواد اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم به دست بیاید که به دست نچسبد. ممکن است تمام آرد مصرف شود و یا اینکه مقداری از آن باقی بماند، پس تمام آرد را به صورت یک جا اضافه نمی کنیم.

مرحله سوم

حالا خمیر را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن مواد میانی قرابیه می رویم. برای این منظور انجیر را پس از شستشو به صورت ریز خرد می کنیمو داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آب، شکر و کره را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید و انجیرها بپزند. هر چند لحظه یک بار مواد را مخلوط می کنیم تا آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا خلال پسته و دارچین را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مواد را کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن شیرینی ها گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا باز می کنیم، سپس مقداری از مایه انجیر وسط خمیر قرار می دهیم و خمیر را جمع می کنیم و داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام خمیر را اماده می کنیم و داخل سینی فر می چینیم. حالا سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون طبق وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها اماده شوند. در پایان پس از پخت اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند، سپس انها را جمع می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/turkyemekler
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.