طرز تهیه قرابیه انجیر خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای
طرز تهیه کیک لاوا چاکلت خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه کیک لاوا کیک لاوا یک دسر فرانسوی است. گرچه آمریکایی ها ادعای درست کردن این دسر را دارند. دلیل نامگذاری این کیک این است که بعد از پخت با اولین …
طرز تهیه بیسکاتی خوشمزه و مخصوص با طعم کاکائویی
طرز تهیه بیسکاتی بیسکاتی یکی از انواع کیک های ساده بازاری است که معمولا به عنوان میان وعده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکاتی …
طرز تهیه کیک بالش پادشاه خوشمزه و مخصوص ترکیه ای
طرز تهیه کیک بالش پادشاه کیک بالش پادشاه، یک کیک ساده و در عین حال جذاب است. پایه کیک آن یک کیک ساده وانیلی است که به راحتی در فر تهیه می …
طرز تهیه قرابیه انجیر
قرابیه انجیر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم قرابیه انجیر | |
آرد سفید | ۵ تا ۶ لیوان |
کره | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان |
شکر | ۱ استکان |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل شکری | ۵ گرم |
بکینگ پودر | ۵ گرم |
مواد میانی قرابیه | |
انجیر خشک | ۱۲ عدد |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق مرباخوری |
آب | ۱ استکان |
مغز پسته یا مغز گردو | ۱ لیوان |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت قرابیه انجیر
مرحله اول
برای تهیه قرابیه انجیر خوشمزه ابتدا کره را به همراه روغن مایع، شکر، ماست، تخم مرغ، وانیل شکری و پودر کاکائو داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را کم کم به دیگر مواد اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم به دست بیاید که به دست نچسبد. ممکن است تمام آرد مصرف شود و یا اینکه مقداری از آن باقی بماند، پس تمام آرد را به صورت یک جا اضافه نمی کنیم.
مرحله سوم
حالا خمیر را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن مواد میانی قرابیه می رویم. برای این منظور انجیر را پس از شستشو به صورت ریز خرد می کنیمو داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آب، شکر و کره را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید و انجیرها بپزند. هر چند لحظه یک بار مواد را مخلوط می کنیم تا آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا خلال پسته و دارچین را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مواد را کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن شیرینی ها گرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا باز می کنیم، سپس مقداری از مایه انجیر وسط خمیر قرار می دهیم و خمیر را جمع می کنیم و داخل سینی فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
به همین صورت تمام خمیر را اماده می کنیم و داخل سینی فر می چینیم. حالا سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون طبق وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها اماده شوند. در پایان پس از پخت اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند، سپس انها را جمع می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/turkyemekler