طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه خاگینه قالبی خاگینه قالبی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای شکلات تخته ای یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. از شکلات تخته ای می توان …

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ فرانسوی گردویی بدون فر با سفیده کنجدی وانیلی xvc jidi advdkd  t d

شیرینی پفکی که با نام مرنگ هم شناخته می شود یکی از شیرینی های ساده فرانسوی است که نیاز به پخت ندارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۵۰ عدد شیرینی
سفیده تخم مرغ۲ عدد
سرکه سفید۱ قاشق چایخوری
وانیلیک سوم قاشق چایخوری
پودر قند۱۴۰ گرم
شکلات تخته ای۵۰ گرم
پودر پسته و پودر بادامبرای تزیین

دستور تهیه شیرینی پفکی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ ابتدا سفید های تخم مرغ را به همراه سرکه و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و چند دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا کاملا فرم بگیرد. در ادامه پودر قند را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پودر قند به طور کامل با دیگر مواد ترکیب شد، کاهس را به روش بنماری روی بخار آب قرار می دهیم و به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن می زنیم. هم زدن را تا زمانی که جای رد پره همزن روی مواد بماند ادامه می دهیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید زیر حرارت ظرفی که روی ان بنماری را انجام می دهید کاملا کم باشد و آب قل های ریز بزند. اگر حرارت بخار آب زیر مواد زیاد باشد سفید می برد و خراب می شود. حالا مایه شیرینی را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم.

مرحله چهارم

روی یک سینی مناسب کاغذ روغنی می اندازیم و با قیف شیرینی را به اندازه یک فندق قیف می زنیم. پس از اینکه قیف زدن شیرینی ها به پایان رسید باید آنهار ا خشک کنیم. برای این منظور می توانیم از فر، بخاری یا شوفاژ استفاده کنیم.

مرحله پنجم

اگر فر نداشته باشیم سینی را روی شوفاژ یا بخاری بسیار کم قرار می دهیم تا زمانی که شیرینی ها کاملا خشک شوند. اگر بخواهیم سریعتر خشک شوند فر را با کمترین حرارت روشن می کنیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

برای اینکه فر بیش از حد داغ نشود حتما درب آنرا کامل نبندید، حرارت زیاد باعث می شود شیرینی ها ترک بخورند و ظاهرشان کاملا خراب شود. پس از اینکه شیرینی ها خشک شوند به راحتی از کاغذ روغنی جدا می شوند.

مرحله هفتم

حالا شکلات تخته ای را به روش بنماری ذوب می کنیم و ته شیرینی ها را داخل شکلات ذوب شده می زنیم، سپس بلافاصله داخل پودر پسته و پودر بادام می زنیم و شیرینی ها را کنار می گذاریم تا شکلات سفت شود و خودش را بگیرد.

مرحله هشتم

حالا شیرینی ها را جمع می کنیم و در ظرف درب دار قرار می دهیم و در دمای محیط نگهداری می کنیم. توجه داشته باشید که این شیرینی را نیاز نیست در یخچال نگهداری کنیم و باید در دمای محیط باشد تا خشک بماند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shur_o_shirin
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.