مطالب پر بازدید
طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب به‌عنوان سبزیجات شناخته می‌شود، در …

طرز تهیه دختر لوس، غذای خوشمزه شمالی با بادمجان

طرز تهیه دختر لوس، غذای خوشمزه شمالی با بادمجان

طرز تهیه دختر لوس شمالی دختر لوس یک غذای محلی و اصیل گیلانی است، که بی شباهت به کال کباب، پیش غذای معروف گیلان نیست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر با کالباس عکس در مایکروویو دونفره ایتالیایی فینگر فود با مرغ و پنیر چگونه قارچ شکم پر درست کنیم rhv a l  v

قارچ شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۸ عدد بزرگ
سس کچاپ½ لیوان
پنیر پیتزا½ لیوان
سوسیس۱ عدد
جعفری۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
ادویه اورگانو½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت قارچ شکم پر

مرحله اول

برای تهیه قارچ شکم پر مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ساقه های قارچ ها را خارج می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس را با روغن به خوبی چرب می کنیم.

مرحله دوم

سپس قارچ ها را به صورت وارونه داخل ظرف پیرکس می چینیم. در ادامه سس کچاپ را به همراه پودر سیر، اورگانو و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم و داخل هر قارچ مقداری از سس را می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه روی قارچ ها را با پنیر پیتزا پر می کنیم، سپس سوسیس را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی هر قارچ یک ورق سوسیس قرار می دهیم. در ادامه ظرف پیرکس را در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۱۵تا ۲۰ دقیقه که پنیر پیتزا به طور کامل حل شد، قارچ شکم پر ما اماده است. در ادامه قارچ ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و برای تزیین غذا استفاده می کنیم.

نکات پخت قارچ شکم پر

قارچ شکم پر با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن قارچ شکم پر با گوشت مرغ ابتدا یک سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب، ۱ پیاز کوچک، ۱ تکه چوب دارچین، مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ آبپز شود.

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ پخت آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک پیاز کوچک را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

مرحله سوم

حالا گوشت مرغ را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ سرخ شود. حالا گو.شت مرغ را داخل قارچ ها می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و در فر قرار می دهیم تا آماده شود.

خواص قارچ

قارچ یکی از انواع خوراکی های محبوب موجود در طبیعت است که علاوه بر طعم خوبش خاصیت های فراوانی دارد، از مهم ترین خواص قارچ می توان به کاهش فشار خون بالا، تقویت استخوان ها، تقویت حافظه و .. اشاره کرد. خاصیت های بیشتر قارچ را در مقاله زیر مطالعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/cleanfoodcrush
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.