طرز تهیه بورانی کنگر و ماست خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه بورانی کنگر و ماست خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه بورانی کنگر بورانی کنگر یکی زا انواع میان وعده های خوشمزه ایرانی است که می توانید در کنار انواع غذاها سرو کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه کوفته ریزه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه کوفته ریزه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی

طرز تهیه کوفته ریزه کوفته ریزه یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه کتلت مرغ کبابی خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کتلت مرغ کبابی خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کتلت مرغ کبابی کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت مرغ کبابی با سینه مرغ و تخم مرغ و ادویه های مختلف تهیه می …

طرز تهیه قارچ کبابی

طرز تهیه قارچ کبابی رژیمی , طرز خواباندن قارچ کبابی , قارچ کبابی نی نی سایت , xvc jidi rhv   fhfd

قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه قارچ سوخاری در ماهیتابه تو خونه به روش رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد درشت
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت قارچ کبابی

مرحله اول

برای تهیه قارچ کبابی رستورانی ابتدا پوست روی قارچ ها را می گیریم (یا اینکه می توانیم با دستمال نم دار قارچ ها را تمیز کنیم) سپس می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. برای مرینت قارچ ها پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در آخر قارچ ها را اضافه می کنیم و با دست زیر و رو می کنیم تا مواد به تمام قارچ ها برسد.

مرحله سوم

به سلیقه خود می توانیم برای طعم دار کردن قارچ ها مواد دیگری مثل زنجبیل و لیمو ترش هم اضافه کنیم. در ادامه روی درب کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها طعم دار شوند.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۲ ساعت قارچ ها را از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم. کره را هم به روش بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم و با زعفران باقیمانده مخلوط می کنیم. برای کباب کردن قارچ ها می توانیم از روش ها متنوعی استفاده کنیم.

مرحله پنجم

بهترین روش کباب کردن قارچ ها استفاده از ذغال است که اگر در دسترس ندارید می توانید از شعله گاز یا فر نیز استفاده کنید. البته اگر اولویت شما طعم قارچ کبابی است توصیه می شود حتما از منقل ذغال استفاده کنید.

مرحله ششم

هنگامی که قارچ ها را کباب می کنیم از مخلوط کره و زعفران روی قارچ ها می مالیم که این کار علاوه بر لذیذتر کردن کباب باعث خوشرنگ تر شدن آن نیز می شود. در پایان قارچ های کباب شده را به همراه سس باربیکیو سرو می کنیم.

نکات پخت قارچ کبابی

طرز خواباندن قارچ

طرز خواباندن و مواد طعم دهنده برای قارچ کبابی مانند جوجه کباب می باشد و شما می توانید به سلیقه خود از مواد بسیار متنوعی برای طعم دار کردن قارچ ها استفاده کنید. مثلا می توانید از موادی که برای طعم دار کردن جوجه استفاده می کنید برای قارچ هم استفاده کنید.

بعد از طعم دار کردن قارچ کبابی یکی از مهم ترین مراحلی که باعث قارچ کبابی ما طعم بسیار لذیذ و رنگ خوبی بگیرید، استفاده از سس زعفران و کره می باشد که در این سس هم می توانیم از انواع ادویه ها استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 13 تیر 1399
  • منبع :
  • img from dinneratthezoo.com/grilled-mushrooms
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.