طرز تهیه خاگینه هویج

طرز تهیه خاگینه هویج رولتی با شیره انگور ساده تو پر سوران xvc jidi oh dki i d 

خاگینه هویج یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم خاگینه هویج
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
هویج۴ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر هل¼ قاشق چایخوری
مواد لازم شربت خاگینه
شکر۲ پیمانه
آب۱ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه خاگینه هویج

مرحله اول

برای تهیه خاگینه هویج مجلسی ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در صورت تمایل می توانیم چند دانه هل هم به شربت بار اضافه کنیم، در ادامه اجازه می دهیم شربت بار ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام برسد، سپس آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود.

مرحله سوم

در این مرحله هویج را پس از شستشو، پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه تخم مرغ ها داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و به خوبی با همزن می زنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه تخم مرغ ها حجم شان زیاد شد، هویج رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا هویج زنده شده و تخم مرع ها یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را به کاسه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود فقط باید مواد را در حدی ترکیب کنیم که یکدست شوند و نیاز به همزن زدن بیهوده نیست.

مرحله ششم

در ادامه پودر هل و دارچین را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه قالب دلخواه را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم، سپس نیمی از حجم قالب ها را با مایه خاگینه پر می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری مغز گردوی خرد شده داخل قالب ها می ریزیم و باقیمانده حجم قالب را با میاه خاگینه پر می کنیم. فر را از ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روش می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب ها را داخل فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه خاگینه هویج را از فر خارج می کنیم، سپس شربت بار را روی خاگینه ها می ریزیم. توجه داشته باشید که شبت باید کاملا خنک باشد، زیرا اگر شربت داغ باشد باعث خمیر شدن خاگینه ها می شود.

نکات پخت خاگینه قالبی

روغن جداکننده کیک

در صورتی که می خواهید خاگینه ها به راحتی و بدون دردسر از قالب جدا شوند توصیه می کنیم از این روغن استفاده کنید. این روغن را به راحتی می توانید در منزل با کمترین مواد تهیه کنید، برای تهیه رووغن جداکننده کیک توصیه می شود آموزش زیر را مطالعه نمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.