طرز تهیه پاند کیک ماربل خوشمزه و مخصوص به روی کافی شاپی
طرز تهیه کیک توت فرنگی کرمدار خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه کیک توت فرنگی کرمدار کیک توت فرنگی کرمدار یکی از انواع کیک های خوشمزه و لاکچری است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه کلوچه شمالی خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه کلوچه شمالی کلوچه شمالی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و خوش عطر شمال کشورمان است که به قالب و همزن نیاز ندارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کیک شنی خوشمزه و ساده به روش بازاری
طرز تهیه کیک شنی کیک شنی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه پاند کیک ماربل
پاند کیک ماربل یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم پاند کیک ماربل | |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
شکر | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
باترمیلک | ۱ پیمانه |
پودر کاکائو | ¼ پیمانه |
دستور پخت پاند کیک ماربل
مرحله اول
برای تهیه پاند کیک ماربل ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان اماده شدن مایه کیک معطل نشویم، سپس کره و شکر را داخل یک کاسه مناسب با همزن می زنیم تا بافتش سبک و پوک شود.
مرحله دوم
پس از اینکه بافت کره و شکر پفکی شد، تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه باتر میلک را اضافه می کنیم و مواد را به حدی ترکیب می کنیم که فقط یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا آرد و بکینگ پودر را پس از ترکیب کردن، دو مرتبه الک می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم، آرد را فقط در حدی هم می زنیم که با دیگر مواد یکدست شود. حالا مایه کیک را به دو قسمت تقسیم می کنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کمی مخلوط می کنیم تا رنگ نصف مایه کیک قهوه ای شود. در ادامه یک قالب لوف ۲۰ سانتی متری را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک ساده و مایه کیک کاکائویی را به صورت نا منظم داخل قالب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با یک خلال دندان یا سیخ چوبی می توانیم روی کیک طرح های دلخواه خود را انجام دهیم. در ادامه قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد.
مرحله ششم
پس از گذشت ۳۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما به طور کامل پخته است. در پایان کیک را از فر خارج می کنیم و پس از اینکه کمی خنک شد برش می زنیم.
نکات پخت پاند کیک ماربل
باتر میلک
باتر میلک را می توانید در فروشگاه ها به صورت اماده تهیه کنید، البته در صورت تمایل به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. برای این منظور ۱ لیوان شیر ولرم را با ۱ قاشق سوپخوری سرکه سفید ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود، سپس استفاده کنید.
روغن جدا کننده کیک
این روغن یکی از نیازهای پخت انواع کیک و شیرینی می باشد. با تهیه این روغن دیگر با مشکلی مثل چسبیده کیک به قالب مواجه نخواهید شد. اگر تمایل دارید روغن جداکننده کیک را در منزل درست کنید با آموزش زیر همراه باشید.
- منبع :
- img from instagram.com/mitra_pastry