طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

طرز تهیه ماکارونی ماکارونی یکی از غذاهای بسیار محبوب در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده می باشد. ماکارونی هم مانند غذاهایی مثل لازانیا …

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه لازانیا لازانیا نوعی پاستای ورقه ای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. دستور اصلی لازانیا با موادی مانند گوشت …

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی و شمال غرب کشور می باشد. این …

طرز تهیه فاهیتا مرغ تنوری

طرز تهیه فاهیتای مرغ رژیمی رستوران چیکن فاهیتا یک مکزیکی خوشمزه انواع فاهیتا xvc jidi thidjh lvy

فاهیتای مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با پورتال چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
گشنیز۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا½ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری

دستور پخت فاهیتای مرغ

مرحله اول

برای تهیه فاهیتا مرغ مکزیکی ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز و فلفل دلمه ای ها را به صورت نواری برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه گشنیز خرد شده را به همراه روغن زیتون، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا فلفل دلمه ای را کف سینی فر می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم، در ادامه پیاز را روی فلفل دلمه ای می ریزیم. در ادامه مرغ ها را به سینی فر اضافه می کنیم و مخلوط روغن زیتون و ادویه ها را روی مواد می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام نقاط گوشت مرغ و سبزیجات به ادویه ها آغشته شود. در ادامه سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون سینی فر قرار می دهیم تا فاهیتای تنوری اماده شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه فاهیتا آماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم، سپس غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و آب لیمو ترش را به همراه مقداری بیشتری نمک اضافه می کنیم. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان ترتیلا و سس دلخواه سرو می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که فر در منزل ندارید، یا اینکه می خواهید این غذای خوشمزه را در تابه درست کنید، می توانید مواد را درون یک تابه با حرارت بسیار سرخ کنید. البته اگر بخواهید غذا را در تابه درست کنید از حالت رژیمی خارج می شود و کالری بالاتری خواهد داشت.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/cookingclassy
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.