طرز تهیه فاهیتا مرغ خوشمزه و رستورانی به روش مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا مرغ تنوری

طرز تهیه فاهیتای مرغ رژیمی رستوران چیکن فاهیتا یک مکزیکی خوشمزه انواع فاهیتا xvc jidi thidjh lvy

برای طرز تهیه فاهیتا مرغ مکزیکی، ابتدا گوشت مرغ را به شکل نوارهای باریک برش داده و کنار می‌گذاریم. پیاز و فلفل دلمه‌ای را نیز به همین شکل برش زده، سپس گشنیز خرد شده را با روغن زیتون و ادویه‌هایی نظیر پودر تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز و سیاه و نمک ترکیب می‌کنیم.

مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در سینی فر چیده، مواد را در فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم. وقتی فاهیتا پخته شد، آن را از فر خارج کرده و در کنار نان ترتیلا و سس دلخواه سرو می‌کنیم.، برای مشاهده «آموزش آشپزی» کامل و مرحله به مرحله «طرز تهیه فاهیتا مرغ» در ادامه با «پورتال چی شی» همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
سینه مرغ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
گشنیز۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا½ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه فاهیتا مرغ

مرحله ۱: آماده سازی فر و برش گوشت مرغ

برای تهیه فاهیتا مرغ مکزیکی ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم.

مرحله ۲: تهیه مخلوط ادویه و ترکیب با سبزیجات

در این مرحله پیاز و فلفل دلمه ای ها را به صورت نواری برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه گشنیز خرد شده را به همراه روغن زیتون، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ۳: چیدن مواد در سینی فر

حالا فلفل دلمه ای را کف سینی فر می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم، در ادامه پیاز را روی فلفل دلمه ای می ریزیم. در ادامه مرغ ها را به سینی فر اضافه می کنیم و مخلوط روغن زیتون و ادویه ها را روی مواد می ریزیم.

مرحله ۴: پخت فاهیتا در فر

در این مرحله مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام نقاط گوشت مرغ و سبزیجات به ادویه ها آغشته شود. در ادامه سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون سینی فر قرار می دهیم تا فاهیتای تنوری اماده شود.

مرحله ۵: نهایی کردن و سرو فاهیتا

پس از اینکه فاهیتا آماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم، سپس غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و آب لیمو ترش را به همراه مقداری بیشتری نمک اضافه می کنیم. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان ترتیلا و سس دلخواه سرو می کنیم.

مرحله ۶: روش جایگزین پخت در تابه

در صورتی که فر در منزل ندارید، یا اینکه می خواهید این غذای خوشمزه را در تابه درست کنید، می توانید مواد را درون یک تابه با حرارت بسیار سرخ کنید. البته اگر بخواهید غذا را در تابه درست کنید از حالت رژیمی خارج می شود و کالری بالاتری خواهد داشت.

تنوع در تهیه فاهیتا مرغ مکزیکی

برای افزودن طعم و تنوع به فاهیتا مرغ مکزیکی، شما می‌توانید به سلیقه خود از سبزیجات دیگری نظیر قارچ، کدو، یا بادمجان استفاده کنید. این افزودنی‌ها نه تنها طعم و بافت غذا را غنی‌تر می‌کنند بلکه ارزش غذایی آن را نیز افزایش می‌دهند.

برای این کار، کافی است قارچ، کدو، یا بادمجان را به همان شکل نواری برش دهید و در مرحله سوم پخت، همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای به سینی فر اضافه کنید. این تغییرات ساده می‌توانند تجربه طعمی جدید و دلپذیری را برای شما و خانواده‌تان به ارمغان بیاورند.

تنظیم تندی فاهیتای مرغ

فاهیتای مرغ، یکی از غذاهای محبوب و خوش طعم مکزیکی است که اغلب با طعم تند و دلچسبش شناخته می‌شود. با این حال، نکته جذاب این غذا در انعطاف‌پذیری آن نهفته است؛ شما می‌توانید میزان فلفل تند و ادویه‌ها را کاملاً مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.

این انعطاف در تنظیم میزان تندی، فاهیتای مرغ را به یک غذای عالی برای انواع سلیقه‌ها تبدیل می‌کند، چه برای دوست‌داران طعم‌های تند و چه برای کسانی که ترجیح می‌دهند غذایی ملایم‌تر داشته باشند.

شاید دوست داشته باشید!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.