طرز تهیه فرنچ تست

طرز تهیه فرنچ تست با نوتلا اسفناج شکلاتی قارچ در فرصبحانه فرنسوی xvc jidi tvk jsj

فرنچ تست یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست۴ عدد
تخم مرغ۲ عدد
شکر۲ قاشق غذاخوری
وانیلیک هشتم قاشق چایخوری
دارچین¼ قاشق چایخوری
شیریک سوم پیمانه
نمک¼ قاشق چایخوری
کره۲۵ گرم
عسلبه مقدار کافی
میوه و پودر قندبرای تزیین

دستور تهیه فرنچ تست

مرحله اول

برای تهیه فرنچ تست صبحانه فرانسوی ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال کمی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه نمک را به همراه شکر، دارچین، وانیل و شیر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد موجود در کاسه را به خوبی با چنگال مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کاسه حاوی مواد را جلوی دستمان قرار می دهیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می اندازیم.

مرحله سوم

پس از اینکه کره ذوب شد، نان های تست را را در مخلوط تخم مرغ و شیر می غلطانیم ، سپس در تابه قرار می دهیم. برای سرخ شدن نان های تست باید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه زمان بدهیم، سپس نان های تست را بر گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه تمام نان های تست را سرخ کردیم آنها را داخل ظرف مورد نشرمان روی هم می چینیم، سپس عسل و پودر قند را روی نان های تست می ریزیم. در ادامه با میوه های دلخواه روی نان های تست را تزیین کرده و به صورت داغ سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.