طرز تهیه کباب مراکشی

طرز تهیه کباب مراکشی گوشت تابه ای با سیخ چوبی تند XVC JIDI fhf lvh ad

کباب مراکشی یکی از انواع کباب های خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مراکش می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
گشنیز۴ قاشق غذاخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
زنجبیل تازه۱ تکه کوچک
زیره۱ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمزبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سیخ چوبی و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب مراکشی

مرحله اول

برای تهیه کباب مراکشی خوشمزه ابتدا پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه پودر زیره، دارچین و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که این کباب به صورت تند تهیه می شود و در صورتی که می خواهید این کباب را به روش مراکشی درست کنید حتما از فلفل قرمز بیشتری در مایه کباب استفاده کنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم.

مرحله چهارم

در صورتی که مایه کباب خیلی شل بود می توانیم کمی آرد سفید یا آرد نخودچی اضافه کنیم. در ادامه روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب به خوبی استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج می کنیم و مایه کباب را کمی ورز می دهیم، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و با دست اطراف سیخ چوبی قرار می دهیم و با دست به ان فرم می دهیم تا روی سیخ بماند.

مرحله ششم

پس از اینکه سیخ کردن کباب به پایان رسیدف سیخ ها را درون یک سینی می چینیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. این کار باعث می شود که در زمان پختن کباب ها مایه کباب به راحتی از سیخ جدا نشود.

مرحله هفتم

حالا یک تابه مناسب (سمت گریل تابه) را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد سیخ ها را درون تابه می چینیم و صبر می کنیم تا یک سمت کباب ها سرخ شود، سپس سیخ ها را بر می گردانیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه سمت دیگر کباب ها نیز سرخ شد، می توانیم چند عدد گوجه فرنگی را نیز از وسط نصف کنیم و درون تابه سرخ کنیم. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات پخت کباب مراکشی

برنج مناسب

این کباب خوشمزه را می توانید به همراه برنج دمی یا کته سرو کنید. البته اگر می خواهید این کباب خوشمزه را به روش مراکشی سرو کنید توصیه می کنیم از کته استفاده کنید، برای تهیه کته قالبی به روش رستورانی می توانید به مطلب زیر مراجعه نمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.