طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای با سیخ چوبی تصویری زعفرانی بدون روغن ابدار مجلسی فوت و فن ترکیه xvc jidi fhf   fdni jhfi hd

کباب کوبیده تابه ای یکی از روش های پخت ساده و خانگی کباب معروف و پرطرفدار کوبیده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد متوسط
سماق½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی

دستور پخت کباب کوبیده تابه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده تابه ای خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را که بهتر است ترکیبی از گوشت گوسفندی و گوساله باشد را چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیازها را رنده کردیم، آنها را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا حالت اسیدی پیازها از بین برود و به اضلاح شیرین شوند، سپس آب اضافی پیازها را می گیریم و پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و سماق به مواد اضافه می کنیم و مواد را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست و چسبناک شوند، سپس در صورتی که کمبود وقت نداشتیم مایه کباب را ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

البته در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می توانیم در همین مرحله کباب را درست کنیم. یک تابه مناسب که نچسب باشد انتخاب می کنیم و با مقدار کمی روغن آنرا چرب می کنیم، سپس مایه کباب را کف تابه می خوابانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کباب را باید به صورت کاملا یکدست روی تابه صاف کنیم تا تمام قسمت های آن به صورت یکدست بپزند. حالا می توانیم با قاشق یا دست روی کباب را نقش بزنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کباب اماده شود.

مرحله ششم

اگر بخواهیم کباب آبدار باشد باید آنرا روی حرارت زیادتر بپزیم که آب نیندازد و در نتیجه آبدار تر باشد ولی در صورتی که بخواهیم کباب برشته تر باشد باید انرا روی حرارت ملایم بپزیم که روش پخت کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله هفتم

پس از اینکه کباب خودش را گرفت با کارد انرا مانند کباب کوبیده سیخی به صورت نوارهای طولی برش می زنیم و به آرامی بر می گردانیم تا کباب ها آسیب نبینند، سپس صبر می کنیم تا سمت دیگر کباب ها نیز به طور کامل بپزد.

مرحله هشتم

در این مرحله در صورتی که بخواهیم کباب ها چرب تر و خوشمزه تری داشته باشیم ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به همراه یک قالب ۵۰ گرمی کره روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود، سپس با برس روی کباب ها می مالیم.

مرحله نهم

در مراحل پایانی پخت کباب ها می توانیم مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز هم در کنار تابه قرار دهیم تا بپزند. در پایان کباب را به ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم و به همراه گوجه فرنگی و فلفل به صورت دلخواه با نان یا برنج سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.