طرز تهیه حلوای عسلی خوشمزه بدون شکر به روش شمالی

طرز تهیه حلوای عسلی خوشمزه بدون شکر به روش شمالی

طرز تهیه حلوای عسلی حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از …

طرز تهیه پاستا خامه ای خوشمزه و فوری با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا خامه ای خوشمزه و فوری با سس مخصوص

طرز تهیه پاستا خامه ای پاستا خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. پاستا خامه ای هم مانند دیگر …

طرز تهیه کباب قشقایی خوشمزه و مخصوص به روش ایلیاتی

طرز تهیه کباب قشقایی خوشمزه و مخصوص به روش ایلیاتی

طرز تهیه کباب قشقایی کباب قشقایی یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به ایل قشقایی می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه کباب انگشتی

طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری کباب بند انگشتی پاکستانی هندی xvc jidi  fhfh hk ajd

کباب انگشتی که با نام کباب کشمیری هم شهرت دارد یکی از انواع کباب های ساده خانگی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
نان تست۱ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب انگشتی

مرحله اول

برای تهیه کباب انگشتی کشمیری ابتدا قسمت های خشک اطراف نان تست را جدا می کنیم، سپس نان تست را داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم و کمی آب اضافه می کنیم تا نان تست حالت خمیری پیدا کند.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه حاوی نان تست اضافه می کنیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه زرده تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و با دست به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

ماسه کباب را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و چسبناک شود. حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. اگر کمبود وقت داشته باشیم می توانیم کباب را بدون استراحت سرخ کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد کباب ها را با دست به شکل لوله شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه کباب ها به خوبی سرخ شدند، چند عدد گوجه فرنگی هم به تابه اضافه می کنیم و در تابه را می گذاریم تا گوجه فرنگی ها نرم شوند و کباب ها هم کمی نرم تر شوند. در پایان کباب ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazihaye_maryam
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.