طرز تهیه کیک انگلیسی خوشمزه و مخصوص به روش لندنی
طرز تهیه کیک انگلیسی
کیک انگلیسی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت تفریحی چیشی همراه باشید.
مواد لازم کیک انگلیسی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱۷۵ گرم |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۸۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری سر پر |
وانیل | ۱ پنس |
دستور پخت کیک انگلیسی
مرحله اول
برای تهیه کیک انگلیسی عصرانه ابتدا سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس سفیده های تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن چند دقیقه می زنیم تا کاملا کف کند و حجمش زیاد شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک سوم شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه می کنیم و همزن سفیده ها را به اندازه ای ادامه می دهیم که رد پره های همزن روی سفیده ها بماند، سپس کاسه حاوی سفیده ها را درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و باقیمانده شکر را نیز اضافه می کنیم و چند دقیقه با همزن می زنیم تا رنگ مواد کرمی و کشدار شود. در ادامه روغن مایه را اضافه کرده و در حدی که مخلوط شود هم می زنیم.
مرحله چهارم
در ادامه شیر ولرم را به همراه بکنیگ پودر اضافه می کنیم، سپس آرد را الک می کنیم و در سه مرحله به کاسه اضافه می کنیم. حالا همزن را دور کند قرار می دهیم و مواد را به اندازه ای مخلوط می کنیم که فقط با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله پنجم
در ادامه سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در چند مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی از پایین به بالا مواد را مخلوط می کنیم. در این مرحله باید مراقب باشیم پف سفیده تخم مرغ نخوابد.
مرحله ششم
حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس قالبی که برای پخت کیک انتخاب کرده ایم را با کاغذ روغنی یا روغن جدا کننده کیک پوشش می دهیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله قالب را چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس قالب کیک را درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت زمان برای پخت کیک نیاز است.
- منبع :
- img from instagram.com/mona_kh61