طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر و همزن ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر و همزن ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر کیک اسفنجی بدون فر و همزن یکی از انواع رسپی های ساده کیک شیفون است که برای کسانی که فر و همزن ندارند مناسب می باشد، …

طرز تهیه کیک شکلاتی سیاه خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی سیاه خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی سیاه کیک سیاه شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر با فر دست ساز روی اجاق گاز

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر با فر دست ساز روی اجاق گاز

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر کیک یزدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول …

طرز تهیه کیک زعفرانی

طرز تهیه کیک زعفرانی شکلاتی خیس برای 10 نفر با گردو با هل با ماست با شربت با خامه xvc jidi  d  cutvhkd

کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک زعفرانی
آرد قنادی۲٫۵ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱٫۵ لیوان
شیر گرمدو سوم لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
روغن مایع½ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۵ قاشق غذاخوری غلیظ

دستور پخت کیک زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه کیک زعفرانی ساده ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با دقت کامل جدا می کنیم و سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

سفیده هایی تخم مرغ را با دور تند همزن به اندازه ای می زنیم که کف کند، سپس ۳ قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به اندازه هم می زنیم که سفیده کاملا فرم بگیرد و زمانی که ظرف را بر گرداندیم نریزد.

مرحله سوم

حالا سفید فرم گرفته را در یخچال قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه باقیمانده و وانیل به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. در ادامه شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکسان شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و در حدی می زنیم که با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم میزنیم. حالا همزن را کنار می گذاریم و آرد را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا آرد با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه سفیده های تخم مرغ را در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.

مرحله ششم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم سسپ مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه محکم به کف کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود.

مرحله هفتم

حالا قالب را داخل فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کیک آماده شود. برای اماده شد این کیک حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه زمان نیاز است که پس از گذشت ۴۵ دقیقه می توانیم با خلال دندان کیک را تست کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazisima
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.