مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی شیرینی دارچینی مکزیکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشور مکزیک است که از نظر ظاهری شبیه به قطاب یزدی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه و مخصوص پسته ای

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی خوشمزه و مخصوص پسته ای

طرز تهیه شیرینی نازک قزوینی شیرینی نازک قزوینی، یک شیرینی کم شیرینی ست که می توانید آن را در کنار چای یا شربت سرو کنید. اگر شما هم دستی در شیرینی پزی …

طرز تهیه کیک زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی

طرز تهیه کیک زعفرانی شکلاتی خیس برای 10 نفر با گردو با هل با ماست با شربت با خامه xvc jidi  d  cutvhkd

کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زعفرانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک زعفرانی
آرد قنادی۲٫۵ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱٫۵ لیوان
شیر گرمدو سوم لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
روغن مایع½ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۵ قاشق غذاخوری غلیظ

طرز تهیه کیک زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه کیک زعفرانی ساده ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با دقت کامل جدا می کنیم و سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

سفیده هایی تخم مرغ را با دور تند همزن به اندازه ای می زنیم که کف کند، سپس ۳ قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به اندازه هم می زنیم که سفیده کاملا فرم بگیرد و زمانی که ظرف را بر گرداندیم نریزد.

مرحله سوم

حالا سفید فرم گرفته را در یخچال قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه باقیمانده و وانیل به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. در ادامه شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکسان شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و در حدی می زنیم که با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم میزنیم. حالا همزن را کنار می گذاریم و آرد را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا آرد با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه سفیده های تخم مرغ را در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.

مرحله ششم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه محکم به کف کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود.

مرحله هفتم

حالا قالب را داخل فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کیک آماده شود. برای آماده شد این کیک حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه زمان نیاز است که پس از گذشت ۴۵ دقیقه می توانیم با خلال دندان کیک را تست کنیم.

مرحله هشتم

برای این منظور خلال را در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی کیک به طور کامل پخته است. در ادامه کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو قرار می دهیم.

5/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 دی 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.