طرز تهیه چای ماسالا به روش اصیل هندی مناسب برای کاهش وزن

طرز تهیه چای ماسالا به روش اصیل هندی مناسب برای کاهش وزن

طرز تهیه چای ماسالا چای ماسالا یکی از انواع نوشیدنی های بسیار خوشمزه و مفید است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه شربت توت فرنگی خوشرنگ و مجلسی در منزل

طرز تهیه شربت توت فرنگی خوشرنگ و مجلسی در منزل

طرز تهیه شربت توت فرنگی شربت توت فرنگی یکی از انواع شربت های گوارا و بسیار پر طرفدار فصل تابستان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، رنگ بسیار زیبایی …

طرز تهیه چای مراکشی خوشمزه و مخصوص با دارچین و نعنا

طرز تهیه چای مراکشی خوشمزه و مخصوص با دارچین و نعنا

طرز تهیه چای مراکشی چای از دیرباز مورد توجه افراد زیادی در محدوده آسیا و خاورمیانه، آفریقا و انگلیس بوده است. چای مراکشی همانطور که از نامش پیداست مربوط به کشور مراکش …

طرز تهیه موهیتو کیوی

طرز تهیه موهیتو کیوی , دستور تهیه موهیتو کیوی

موهیتو کیوی یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و خنک است که برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو کیوی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم موهیتو کیوی
آب۱ لیوان
شکر½ لیوان
برگ نعنا۱ لیوان
آب لیمو ترش تازه⅓ لیوان
آب سودا لیمویی۲٫۵ لیوان
لیمو ترش۳ اسلایس
پوره کیوی۳ قاشق غذاخوری
یخبه مقدار کافی

طرز تهیه موهیتو کیوی

مرحله اول

برای تهیه موهیتو کیوی خوشمزه در ابتدای کار آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم ذرات شکر کاملا حل شوند. حالا برگ نعنا را می شوییم.

مرحله دوم

زمانی که ذرات شکر حل شدند،، نعنا را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بجوشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خنک شود.

مرحله سوم

حالا شربت را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس آب لیمو ترش تازه را به همراه آب سودا به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه لیمو ترش تازه را به صورت حلقه ای برش می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله حلقه های لیمو ترش را درون لیوان سرومان می ریزیم، سپس پوره کیوی را به آن اضافه می کنیم. حالا مقداری شربت به همراه چند قالب یخ درون لیوان ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در نهایت روی شربت را به همراه چند برگ نعنا و اسلایس های کیوی تزیین کرده و سرو می کنیم. توجه داشته باشید میزان ترش و شیرین بودن موهیتو بسته به سلیقه هر فرد قابل تغییر می باشد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.