طرز تهیه معجون خوشمزه ۴ مغز و میوه حرفه ای و مقوی

طرز تهیه معجون خوشمزه ۴ مغز و میوه حرفه ای و مقوی

طرز تهیه معجون معجون یکی از انواع نوشیدنی های غلیظ و بسیار مقوی است که مانند آیس پک با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این معجون خوشمزه را به سلیقه خود …

طرز تهیه دمنوش به لیمو و آویشن خوشمزه با خواص فراوان

طرز تهیه دمنوش به لیمو و آویشن خوشمزه با خواص فراوان

طرز تهیه دمنوش به لیمو چای به لیمو خواض زیادی دارد: از جمله خواب آور شب، آرامبخش و ضد میگرن و سر درد، ضد تپش قلب و تقویت حافظه و ضد نفخ …

طرز تهیه میلک شیک کیوی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه میلک شیک کیوی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه میلک شیک کیوی میلک شیک کیوی یکی از انواع نوشیدنی های پر طرفدار و پر انرژی فصل های پاییز و زمستان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه موهیتو کیوی

طرز تهیه موهیتو کیوی , دستور تهیه موهیتو کیوی

موهیتو کیوی یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و خنک است که برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو کیوی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم موهیتو کیوی
آب۱ لیوان
شکر½ لیوان
برگ نعنا۱ لیوان
آب لیمو ترش تازه⅓ لیوان
آب سودا لیمویی۲٫۵ لیوان
لیمو ترش۳ اسلایس
پوره کیوی۳ قاشق غذاخوری
یخبه مقدار کافی

طرز تهیه موهیتو کیوی

مرحله اول

برای تهیه موهیتو کیوی خوشمزه در ابتدای کار آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم ذرات شکر کاملا حل شوند. حالا برگ نعنا را می شوییم.

مرحله دوم

زمانی که ذرات شکر حل شدند،، نعنا را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بجوشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خنک شود.

مرحله سوم

حالا شربت را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس آب لیمو ترش تازه را به همراه آب سودا به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه لیمو ترش تازه را به صورت حلقه ای برش می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله حلقه های لیمو ترش را درون لیوان سرومان می ریزیم، سپس پوره کیوی را به آن اضافه می کنیم. حالا مقداری شربت به همراه چند قالب یخ درون لیوان ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در نهایت روی شربت را به همراه چند برگ نعنا و اسلایس های کیوی تزیین کرده و سرو می کنیم. توجه داشته باشید میزان ترش و شیرین بودن موهیتو بسته به سلیقه هر فرد قابل تغییر می باشد. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.