طرز تهیه موهیتو بلوبری خوشمزه به روش کافی شاپی
طرز تهیه موهیتو بلوبری موهیتو بلوبری یکی از انواع نوشیدنی های بین المللی و خوشمزه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
خواص زعفران برای پوست، سفیدی و درخشندگی پوست!
خواص زعفران برای پوست زعفران، این گیاه خوشرنگ و بو، نه تنها به عنوان چاشنی در آشپزی معروف است، بلکه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان، خواصی ضد پیری را نیز ارائه میدهد. …
طرز تهیه شربت بیدمشک خوشمزه و مجلسی به روش سنتی
طرز تهیه شربت بیدمشک شربت بیدمشک یکی از انواع شربت های سنتی و خوشمزه ایرانی است که مناسب فصل تابستان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پرتال تفریحی چی …
طرز تهیه موهیتو نعنایی خوشمزه و حرفه ای به روش کافی شاپی
طرز تهیه موهیتو نعنایی
موهیتو نعنایی یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این نوشیدنی خوشمزه یکی نوشیدنی های بسیار محبوب در فصل تابستان است و برای خنک شدن و رفع تشنگی یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو نعنایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نعنا تازه | ۱۰ شاخه |
لیمو ترش | ۴ عدد |
پوست لیمو رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
آب گازدار | ۱ پیمانه |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
یخ قالبی | ۱٫۵ پیمانه |
دستور تهیه موهیتو نعنا
مرحله اول
برای تهیه موهیتو نعناعی رستورانی ابتدا لیمو ترش ها را از وسط برش می زنیم، سپس آب شان را با فشار دست می گیریم و پس از صاف کردن داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شکر و پوست لیمو را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید برای پوست لیمو ترش رنده شده فقط باید از قسمت سبز پوست لیمو ترش استفاده کنیم. در ادامه برگ های نعنا را از شاخه جدا می کنیم و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در ادامه یخ های قالبی را به مخلوط کن اضافه می کنیم و در آخر آب گازدار را به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
اگر آب گازدار در دسترس نداشتیم می توانیم به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنیم. حالا مواد را میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان موهیتو اماده شده را در ۲ لیوان بزرگ می ریزیم و با نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم.
نکات تهیه موهیتو نعنایی
موهیتو به سبک رستورانی
اگر توجه کرده باشید طعم و عطر نعنا در موهیتوهای رستورانی خیلی مطلوب است. دلیل این موضوع این است که رستوران های از نعناعی تازه برای تهیه موهیتو استفاده می کند. اگر تمایل دارید موهیتو شما شبیه رستوران ها شود حتما از نعناع تازه استفاده کنید.
- منبع :
- foodiemaryam