طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ
طرز تهیه مربای هویج مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای هویج یکی …
خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!
خواص دارچین برای مو دارچین، ادویهای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمیشود. در واقع، این ادویه شگفتانگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …
طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خاص و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …
طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی محلی
طرز تهیه سرکه سیب
سرکه سیب یکی از فراورده های بسیار مفید میوه سیب است که خواص درمانی بسیاری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سرکه سیب | |
سیب شیرین | ۱ کیلوگرم |
دستور تهیه سرکه سیب
مرحله اول
برای تهیه سرکه سیب خانگی ابتدا سیب ها را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و تخمه ها و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم. توجه داشته باشید فقط زدگی های روی پوست سیب را باید بگیریم و نیاز نیست پوست سیب ها را بگیریم.
مرحله دوم
حالا سیب های خرد شده را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا به طور کامل شبیه به پوره شوند. حالا سیب پوره شده را داخل یک ظرف شیشه ای می ریزیم که حجمش حدودا دو برابر حجم سیب پوره شده باشد.
مرحله سوم
درب شیشه را به صورتی قرار می دهیم که هوا رد و بدل شود. حالا تا مدت ۲۰ روز، هر روز یک مرتبه پوره سیب را با قاشق چوبی زیر و رو می کنیم و مجددا انرا کنار می گذاریم. پس از گذشت ۲۰ روز شیشه ای را در یک جای مناسب قرار می دهیم.
مرحله چهارم
محلی که پوره سیب را قرار می دهیم باید دور از نور خورشید باشد و هوا به آسانی عبور کند. در این مدت هر چند روز یک بار سیب ها را با قاشق چوبی زیر و رو می کنیم و درب شیشه را می بندیم. پس از گذشت ۳ ماه سرکه ما آماده است.
مرحله پنجم
حالا مقداری آب را جوش می آوریم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس به اندازه ای آب به پوره سیب اضافه می کنیم که غلظتی شبیه به شله زرد پیدا کند. حالا با یک قاشق مناسب آب و پوره سیب را به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط پوره سیب و آب جوشانده شده را داخل صافی می ریزیم و یک ظرف مناسب زیر صافی قرار می دهیم و آنرا کنار می گذاریم تا سرکه سیب به آرامی داخل ظرف زیر صافی بریزد. پس از اینکه تمام سرکه از صافی خارج شد.
مرحله هفتم
تفاله باقیمانده سیب را داخل یک پارچه تمیز نخی (تنظیف) می ریزیم و به خوبی فشار می دهیم تا باقیمانده سرکه نیز خارج شود. حالا سرکه سیب را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
- منبع :
- img from everydayhealth.com