مطالب پر بازدید
طرز تهیه قهوه لاته خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه قهوه لاته خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه قهوه لاته قهوه لاته یکی از انواع قهوه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. قهوه لاته با نام کافه لاته هم …

طرز تهیه کاپوچینو خوشمزه و کافه ای با فرنچ پرس یا همزن

طرز تهیه کاپوچینو خوشمزه و کافه ای با فرنچ پرس یا همزن

طرز تهیه کاپوچینو کاپوچینو یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و محبوب در جهان است که به صورت گرم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه …

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب به‌عنوان سبزیجات شناخته می‌شود، در …

طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو

طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو , دستور تهیه میلک شیک تیرامیسو

میلک شیک تیرامیسو یکی از انواع نوشیدنی های جدید و بسیار مقوی ایتالیایی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
بستنی وانیلی۶ اسکوپ
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
خامه قنادی۱۰۰ گرم
بیسکویت لیدی فینگر۱۰ عدد
پودر قهوه یا نسکافه۲ قاشق غذاخوری
شیر۱ لیوان
سس شکلات و پودر قهوهبرای تزیین

طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو

مرحله اول

برای تهیه میلک شیک تیرامیسوی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه پنیر خامه ای، اسکوپ های بستنی وانیلی، پودر نسکافه یا قهوه و بیسکویت های لیدی فینگر درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله چند پالس می زنیم و مواد را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر می خواهید نوشیدنی را سریعا بعد از آماده شدن سرو کنید، حتما از شیر کاملا خنک برای تهیه آن استفاده کنید.

مرحله سوم

نکته دیگر اینکه اگر بیسکویت لیدی فینگر در دسترس نداشته باشیم می توانیم از بیسکویت های دیگر یا حتی کیک اسفنجی خرد شده استفاده کنیم. در ادامه خامه قنادی را درون یک ظرف استیل می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با دور تند همزن چند دقیقه خامه را مخلوط می کنیم تا به طور کامل فرم بگیرد و در صورتی که کاسه را برگردانیم از درون کاسه بیرون نریزد. در ادامه مقداری سس شکلاتی داخل دیواره های لیوان های سرو می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری پودر قهوه درون لیوان ها می پاشیم، سپس مواد میکس شده را درون آنها می ریزیم. در نهایت مقداری خامه فرم گرفته روی میلک شیک ها می ریزیم و با سس شکلاتی و بیسکویت تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.