طرز تهیه دسر کیوی خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی دسر کیوی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای فصلی محسوب می شود …

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه موس شکلاتی این دسر یک دسر فرانسوی است اما به سادگی تهیه می شود و نیاز به وسایل خاصی ندارد. به دلیل وجود مارشمالو، بافت جالبی به خود می گیرد …

طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی

طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی

طرز تهیه پارافه آناناس پارافه یا پارفه یک واژه فرانسوی است که به دسری گفته می شود که از لایه های یخمکی و شهد و خامه و تکه های میوه و ژله …

طرز تهیه فرنی سه رنگ

طرز تهیه فرنی سه رنگ با نشاسته فرنی بستنی سه رنگ

فرنی سه رنگ از دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که می توانیم آنرا به سلیقه خود با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی سه رنگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
شیر۴ لیوان
شکر۱ لیوان
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۳۰۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه فرنی سه رنگ

مرحله اول

برای تهیه فرنی سه رنگ مجلسی در ابتدای کار شیر را به همراه نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و کمی هم می زنیم تا نشاسته تا حد ممکن داخل شیر حل شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

به دلیل اینکه اگر نشاسته خام بماند، طعم فرنی را خرب می کند، حتما باید حرارت زیر قابلمه کم باشد تا نشاسته قبل از غلیظ شدن به طور کامل بپزد. ترکیب نشاسته و شیر را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا کمی غلیظ شوند.

مرحله سوم

در این مرحله خامه هم دمای محیط را اضافه کرده و هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرات کنار می گذاریم. در ادامه گلاب را اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا فرنی کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا فرنی را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، یه یک قسمت وانیل، به قسمت دوم زعفران دم کرده و به قسمت آخر پودر کاکائو اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا فرنی ها به صورت یکدست رنگی شوند.

مرحله پنجم

قالب های مورد نظرمان را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مقداری فرنی زعفرانی داخل قالب ها می ریزیم و آنها را درون فریزر قرار می دهیم تا فرنی سفت شود. در ادامه قالب ها را از فریزر خارج کرده و لایه شکلاتی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

مجددا قالب‌ها را درون فریزر قرار می دهیم تا فرنی شکلاتی هم سفت شود. در نهایت قالب‌ها را از فریزر خارج کرده و لایه وانیل را اضافه می‌کنیم. در آخر قالب‌ها را به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا فرنی بستنی آماده سرو شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.