طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف کشورهای خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه …

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

طرز تهیه فلافل فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب …

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا به روش رستورانی

طرز تهیه رولت بادمجان رولت بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی …

طرز تهیه فرنی موزی

طرز تهیه فرنی موزی با نشاسته طرز تهیه فرنی موزی برای نوزاد فرنی با موز و خرما فرنی طعم دار چگونه به نوزاد موز بدهیم فرنی با موز و گردو

فرنی موزی یکی از انواع غذاهای کمکی خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم ها و رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی موزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم فرنی موزی
شیر۲ لیوان
شکر½ لیوان
آرد قنادی۲ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق غذاخوری
موز بزرگ۱ عدد

طرز تهیه فرنی موزی

مرحله اول

برای تهیه فرنی موزی خوشمزه ابتدای کار شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیر داغ شود. در ادامه درون یک قابلمه جداگانه شکر را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا شیر داغ را روی شکر اضافه می کنیم، سپس آرد قنادی را درون الک می ریزیم و روی مخلوط شیر و شکر الک می کنیم. در ادامه مخلوط شیر را با لیسک هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر به طور کامل حل شوند.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا فرنی غلیظ شود. در ادامه زمانی که فرنی به غلظت مناسب رسید، گلاب را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوست موز را جدا می کنیم، سپس با کمک چنگال موز را له می کنیم و درون فرنی اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا فرنی جوش بیاید. در ادامه زمانی که فرنی جوش آمد آن را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

در نهایت یک ظرف مناسب سرو انتخاب می کنیم و فرنی را درون کاسه می ریزیم. در ادامه فرنی را به سلیقه خود با مقداری گل سرخ و پودر پسته تزئین می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.