مطالب پر بازدید
طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه بستنی زمستانی بستنی زمستانی نوعی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل اینکه خنک نیست در فصل زمستان سرو می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با پورتال …

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوه‌ای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با نان سوخاری و خامه

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با نان سوخاری و خامه

طرز تهیه تیرامیسو با نان سوخاری تیرامیسو یک دسر اصیل ایتالیایی است که با یک نوع بیسکوییت خاص به نام لیدی فینگر و کرم پنیری تهیه می شود. لیدی فینگرهای موجود در …

طرز تهیه محلبی کرم لاته خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه محلبی کرم لاته

طرز تهیه محلبی کرم لاته , دستور تهیه محلبی کرم لاته

محلبی کرم لاته یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه کشور ترکیه است که می توانیم آنرا به صورت کلی یا تک نفره درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی کرم لاته در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ لیتر
شکر۱٫۵ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پودر کاکائوبرای تزیین
مواد لایه های رنگی
شکلات تلخ۸۰ گرم
قهوه فوری۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه محلبی کرم لاته

مرحله اول

برای تهیه محلبی کرم لاته خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر، آرد، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و وانیل درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا چنگال مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا بافت مواد شبیه فرنی شود. توجه داشته باشید که مواد باید با حرارت خیلی کم به غلظت برسند تا طعم خامی نشاسته و آرد گرفته شود.

مرحله سوم

پس از اینکه غلظت مواد به فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و کمی صبر می کنیم تا مایه دسر از داغی بیفتد، سپس خامه هم دمای محیط را به آن اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

مایه دسر را به ۳ قسمت تقسیم می کنیم، قسمت ساده را درون ظرف های سرو می ریزیم. به یکی از قسمت های باقیمانده شکلات تلخ اضافه کرده و به قسمت دیگر قهوه فوری اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را مخلوط می کنیم تا رنگشان تغییر کند و کاملا یکدست شود، سپس قسمت های رنگی را هم به ترتیب درون ظرف های سرو می ریزیم. در آخر مقداری پودر کاکائو روی دسرها الک می کنیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که تعداد لایه های دسر و رنگ ها سلیقه ای است و از مواد دیگر نیز می توانیم برای تغییر رنگ دسر استفاده کنیم. پس از گذشت دو ساعت می توانیم دسرها را از یخچال خارج کرده و سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.