مطالب پر بازدید
خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده معده و دستگاه گوارش ما اغلب با مشکلاتی مواجه می‌شوند که می‌توانند به دلایل مختلفی نظیر کمبود اسیدیته در معده یا عفونت‌های مختلف باشند. این عوامل می‌توانند منجر …

طرز تهیه نان هل پسته شیک و مجلسی مخصوص پذیرایی

طرز تهیه نان هل پسته شیک و مجلسی مخصوص پذیرایی

طرز تهیه نان هل پسته نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …

طرز تهیه کوکی مارمالادی خوشمزه و مخصوص پذیرایی

طرز تهیه کوکی مارمالادی خوشمزه و مخصوص پذیرایی

طرز تهیه کوکی مارمالادی کوکی مارمالادی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه مافین دبل چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه مافین دبل چاکلت

طرز تهیه مافین دبل چاکلت , دستور پخت مافین دبل چاکلت

مافین دبل چاکلت یکی از انواع شیرینی های محبوب کافی شاپی است که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین دبل چاکلت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مافین دبل چاکلت
آرد سفید۲۵۰ گرم
پودر کاکائو۳۰ گرم
خامه۲۰۰ گرم
شیر۱۲۰ گرم
روغن مایع۱۲۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی۲ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مافین دبل چاکلت

مرحله اول

برای تهیه مافین دبل چاکلت خوشمزه در ابتدای کار آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو با هم ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط شوند، سپس دو تا سه مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود، سپس روغن مایع را به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

مواد را چند ثانیه دیگر مخلوط می کنیم، سپس خامه و شیر هم دمای محیط را به کاسه اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که نیاز نیست مواد را بیش از حد مخلوط کنید، در حدی که یکدست شوند کافی است. در ادامه شکلات خرد شده را به کاسه اضافه کرده و در حدی که به صورت یکسان در مایه مافین پخش شود، مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه کپسول های مخصوص مافین را درون قالب قرار می دهیم و دو سوم حجم آنها را با مایه مافین پر می کنیم.

مرحله ششم

حالا روی هر کدام از مافین ها مقداری شکلات چیپسی می ریزیم، سپس قالب ها را درون فر قرار می دهیم. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مافین ها آماده هستند و می توانیم آنها را از فر خارج کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.