طرز تهیه پیراشکی گل خوشمزه و مخصوص مناسب برای عصرانه

طرز تهیه پیراشکی گل خوشمزه و مخصوص مناسب برای عصرانه

طرز تهیه پیراشکی گل پیراشکی نوعی نان مغز دار است که با استفاده از مخمر به طور کامل به عمل آمده است و در آن پف دهنده های شیمیایی استفاده نشده است. …

طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کیک اسفناج پنبه ای کیک اسفناج پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی قشطیه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی عربی

طرز تهیه شیرینی قشطیه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی عربی

طرز تهیه شیرینی قشطیه شیرینی قشطیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه مافین براونی

طرز تهیه مافین براونی , دستور پخت مافین براونی

مافین براونی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین براونی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مافین براونی
تخم مرغ۳ عدد بزرگ
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۶۰ گرم
شکلات شیری۶۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
آرد۱٫۵ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین براونی

مرحله اول

برای تهیه مافین براونی خوشمزه در ابتدای کار شکلات شیری را به همراه کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا ذوب شده و با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه کره و شکلات به طور کامل ذوب شدند، قابلمه را از روی حرات کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند، سپس به سراغ آماده کردن خمیر می رویم. برای این منظور تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا حجمشان زیاد شود و تخم مرغ کف کند، سپس ترکیب شکلات و کره را به همراه شیر به کاسه اضافه کرده و مواد را یک تا دو دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را با پودر کاکائو و بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله کپسول های کیک را درون قالب مافین قرار داده و تا نیمه با مایه کیک پر می کنیم. در ادامه قالب مافین را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم مافین ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزند.

مرحله ششم

در صورتی که بخواهیم مغز مافین ها کمی شل تر باشد، باید ۵ دقیقه زودتر آنها را از فر خارج کنیم. در نهایت قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم مافین ها خنک شوند، سپس از قالب خارج کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 فروردین 1401
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.