طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، براش …

طرز تهیه مربای قیسی ساده و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه مربای قیسی ساده و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه مربای قیسی مربای قیسی یکی از انواع مرباهای ساده و قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی

طرز تهیه لیمو خشک خانگی خوشمزه و طبیعی به روش شیرازی

طرز تهیه لیمو خشک لیمو خشک یکی از انواع چاشنی خوشمزه ایرانی است که در تهیه انواع نوشیدنی و غذا استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه رب فلفل

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای رنگی قیمت رب فلفل دلمه ای رب فلفل دلمه ای نی نی سایت خرید رب فلفل رب فلفل قرمز شیرین طرز تهیه فلفل قرمز خانگی سس فلفل دلمه ای قرمز نی نی سایت

رب فلفل یکی از انواع چاشنی های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که برای کسانی که به غذاهای تند علاقمند هستند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب فلفل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رب فلفل
گوجه فرنگی۳ کیلوگرم
فلفل قرمز تند۱ کیلوگرم
فلفل دلمه ای قرمز۱ کیلوگرم
شکر۱ پیمانه
سرکه۱ پیمانه
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رب فلفل

مرحله اول

برای تهیه رب فلفل خوشمزه در ابتدای کار قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل پوره شدن مواد، نیازی نیست پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها و فلفل ها را به خوبی می شوییم و با استفاده از مخلوط کن یا بلندر (گوشتکوب برقی)  پوره می کنیم تا بافت شان کاملا صاف و یکدست شود، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم پوره مواد شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کردند، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد به خوبی پختند، حرارت را کمی زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا آب اضافی درون قابلمه به طور کامل کشیبده شود. در ادامه شکر را به همراه نمک و سرکه به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم رب خنک شود. در نهایت رب فلفل را درون ظرف های شیشه ای می ریزیم، سپس کمی روغن زیتون روی ظرف ها ریخته و درب شان را می بندیم.

مرحله ششم

در آخر شیشه های حاوی رب فلفل را درون یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که طعم این سس بسیار تند و آتشین است و به همین دلیل بهتر است  در هر بار استفاده بیش از نصف قاشق به غذای خود اضافه نکنید.

مرحله هفتم

نکته دیگر اینکه کسانی که دوست دارند این سس را با طعمی متعادل تر بپزند، می توانند مقدار گوجه فرنگی را کمی بیشتر کنند. مثلا برای مقدار مواد بالا از ۴ تا ۵ کیلوگرم گوجه فرنگی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.