مطالب پیشنهادی
طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!

طرز تهیه مربای به، فوت و فن یک مربای شفاف و خوشرنگ!

طرز تهیه مربای به مربای به یکی از مرباهای بسیار جذاب و خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ و وسوسه‌کننده است. اگر می‌خواهید این مربا …

طرز تهیه مربای کیوی شفاف + نکات مهم برای طعم عالی

طرز تهیه مربای کیوی شفاف + نکات مهم برای طعم عالی

طرز تهیه مربای کیوی مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خاص و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می‌شود. این مربا را به سلیقه خود می‌توانید با …

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …

طرز تهیه رب فلفل خوشمزه و بازاری به روش سنتی

طرز تهیه رب فلفل

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای رنگی قیمت رب فلفل دلمه ای رب فلفل دلمه ای نی نی سایت خرید رب فلفل رب فلفل قرمز شیرین طرز تهیه فلفل قرمز خانگی سس فلفل دلمه ای قرمز نی نی سایت

رب فلفل یکی از انواع چاشنی های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که برای کسانی که به غذاهای تند علاقمند هستند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب فلفل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رب فلفل
گوجه فرنگی۳ کیلوگرم
فلفل قرمز تند۱ کیلوگرم
فلفل دلمه ای قرمز۱ کیلوگرم
شکر۱ پیمانه
سرکه۱ پیمانه
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رب فلفل

مرحله اول

برای تهیه رب فلفل خوشمزه در ابتدای کار قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل پوره شدن مواد، نیازی نیست پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها و فلفل ها را به خوبی می شوییم و با استفاده از مخلوط کن یا بلندر (گوشتکوب برقی)  پوره می کنیم تا بافت شان کاملا صاف و یکدست شود، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم پوره مواد شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کردند، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد به خوبی پختند، حرارت را کمی زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا آب اضافی درون قابلمه به طور کامل کشیبده شود. در ادامه شکر را به همراه نمک و سرکه به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم رب خنک شود. در نهایت رب فلفل را درون ظرف های شیشه ای می ریزیم، سپس کمی روغن زیتون روی ظرف ها ریخته و درب شان را می بندیم.

مرحله ششم

در آخر شیشه های حاوی رب فلفل را درون یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که طعم این سس بسیار تند و آتشین است و به همین دلیل بهتر است  در هر بار استفاده بیش از نصف قاشق به غذای خود اضافه نکنید.

مرحله هفتم

نکته دیگر اینکه کسانی که دوست دارند این سس را با طعمی متعادل تر بپزند، می توانند مقدار گوجه فرنگی را کمی بیشتر کنند. مثلا برای مقدار مواد بالا از ۴ تا ۵ کیلوگرم گوجه فرنگی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.