طرز تهیه کیک کرامبل هلو خوشمزه و مخصوص با سس وانیلی

طرز تهیه کیک کرامبل هلو خوشمزه و مخصوص با سس وانیلی

طرز تهیه کیک کرامبل هلو کیک کرامبل هلو، یک کیک فوق العاده خوشمزه و دلبر که در فصل تابستان که هلو هست می‌ توان آن را درست کرد و از آن لذت …

طرز تهیه نان آچما ارده خوشمزه و سالم برای افطاری و سحری

طرز تهیه نان آچما ارده خوشمزه و سالم برای افطاری و سحری

طرز تهیه نان آچما ارده نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی شیرینی زنجبیلی از قدیمی ترین شیرینی های خاورمیانه است که در میان ایرانیان هم از جایگاه مطلوبی برخودار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه قرابیه بادبزنی

طرز تهیه قرابیه بادبزنی , دستور پخت قرابیه بادبزنی

قرابیه بادبزنی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه بادبزنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه بادبزنی
کره نرم۷۵ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۵۰ گرم
بیکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
نشاسته ذرت۱۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
آرد سفید قنادیبه مقدار کافی
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر کاکائو½ قاشق چایخوری
شیر۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه قرابیه بادبزنی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه بادبزنی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود، سپس به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

زمانی که کره و پودر قند کمی ترکیب شدند، آنرا با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور کند به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا نشاسته ذرت را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون کاسه الک کرده و با لیسک مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را سه مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می‌ کنیم. توجه داشته باشید خمیر را با کف دست ورز ندهید، به دلیل آنکه خمیر با گرمای دست به روغن افتاده و بی کیفیت می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه خمیر به دست آمده را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه روی آن می کشیم تا ضخامت آن به ۳ میلی متر برسد.

مرحله ششم

حالا خمیر را با کاتر گرد دالبری برش زده و هر خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس درون سینی فر که کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو و شیر درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا مواد درون کاسه را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود، سپس برس را به این مخلوط آغشته کرده و روی خمیرها می مالیم. در ادامه با کمک چاقو یا سیخ چوبی روی خمیرها خط می اندازیم تا همانند بادبزن شود.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم قرابیه ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله نهم

زمانی که قرابیه ها خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. توجه داشته باشید برای خوش طعم کردن قرابیه ها می توانید از رنده پوست پرتقال درون آن استفاده کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.