مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرینی چوروس خوشمزه و مخصوص به روش اسپانیایی

طرز تهیه شیرینی چوروس خوشمزه و مخصوص به روش اسپانیایی

طرز تهیه چوروس چوروس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور اسپانیا می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

طرز تهیه نان کنجدی خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

طرز تهیه نان کنجدی نان کنجدی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان روغن آرگان، گنجینه‌ای از خواص فراوان و مزایای بی‌شمار برای سلامتی و زیبایی است که از درختان آرگان، بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک مراکش به دست می‌آید. این روغن …

طرز تهیه قرابیه حلوا خوشمزه و سنتی به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه حلوا

قرابیه حلوا , طرز تهیه قرابیه حلوا , دستور پخت شیرینی قرابیه حلوایی

قرابیه حلوا یکی از انواع شیرینی های ساده ترکیه ای است که برای پذیرایی در مجالس استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه حلوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه حلوا
آرد۲ پیمانه
روغن نیمه جامد½ پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کره۱۲۵ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه حلوا

مرحله اول

برای تهیه قرابیه حلوا ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا آرد از حرارت بیفتد، سپس روغن را به همراه پودر قند، تخم مرغ و کره هم دمای محیط به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کردن مواد را تا زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد ادامه می دهیم، سپس بکینگ پودر و وانیل را به خمیر اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم و صبر می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون سینی فر می چینیم. برای اینکه در پایان شیرینی های مجلسی تری داشته باشیم، می توانیم روی شیرینی ها به صورت دلخواه طرح ایجاد کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.