طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر و با فر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر و با فر

طرز تهیه کیک فنجانی کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به …

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه فرم گرفته یکی از انواع مواد بسیار پر مصرف در تهیه انواع شیرینی و دسر است. خامه فرم گرفته را می توانیم برای تهیه انواع شیرینی …

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی

طرز تهیه کیک براونی کیک براونی یکی از انواع کیک های شکلاتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت تفریحی …

طرز تهیه قرابیه حلوا

قرابیه حلوا , طرز تهیه قرابیه حلوا , دستور پخت شیرینی قرابیه حلوایی

قرابیه حلوا یکی از انواع شیرینی های ساده ترکیه ای است که برای پذیرایی در مجالس استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه حلوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه حلوا
آرد۲ پیمانه
روغن نیمه جامد½ پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کره۱۲۵ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه حلوا

مرحله اول

برای تهیه قرابیه حلوا ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا آرد از حرارت بیفتد، سپس روغن را به همراه پودر قند، تخم مرغ و کره هم دمای محیط به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کردن مواد را تا زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد ادامه می دهیم، سپس بکینگ پودر و وانیل را به خمیر اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم و صبر می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون سینی فر می چینیم. برای اینکه در پایان شیرینی های مجلسی تری داشته باشیم، می توانیم روی شیرینی ها به صورت دلخواه طرح ایجاد کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.