طرز تهیه سوهان آجیلی خوشمزه و مخصوص به روش معجونی

طرز تهیه سوهان آجیلی خوشمزه و مخصوص به روش معجونی

طرز تهیه سوهان آجیلی سوهان یکی از شیرینی های سنتی است که طرفداران زیادی دارد. سوهان قم مشهور است اما شهرهای مختلف ایران به روش های مختلف سوهان را طبخ می کنند. …

طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه و سنتی به صورت کاپ کیکی

طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه و سنتی به صورت کاپ کیکی

طرز تهیه کیک شیرازی کیک شیرازی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک آجیلی خانگی و خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه کیک آجیلی خانگی و خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه کیک آجیلی کیک آجیلی یک کیک ساده با مخلوط مغز آجیل است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. طعم آجیل …

طرز تهیه قرابیه حلوا

قرابیه حلوا , طرز تهیه قرابیه حلوا , دستور پخت شیرینی قرابیه حلوایی

قرابیه حلوا یکی از انواع شیرینی های ساده ترکیه ای است که برای پذیرایی در مجالس استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه حلوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه حلوا
آرد۲ پیمانه
روغن نیمه جامد½ پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
کره۱۲۵ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه حلوا

مرحله اول

برای تهیه قرابیه حلوا ابتدا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را به آرامی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ داده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا آرد از حرارت بیفتد، سپس روغن را به همراه پودر قند، تخم مرغ و کره هم دمای محیط به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط کردن مواد را تا زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد ادامه می دهیم، سپس بکینگ پودر و وانیل را به خمیر اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم و صبر می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون سینی فر می چینیم. برای اینکه در پایان شیرینی های مجلسی تری داشته باشیم، می توانیم روی شیرینی ها به صورت دلخواه طرح ایجاد کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.