طرز تهیه قرابیه گردویی ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه قرابیه گردویی

طرز تهیه قرابیه گردویی قرابیه گردویی خانگی با پیمانه طرز تهیه قرابیه گردویی خامه ای

قرابیه گردویی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه گردویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه گردویی
تخم مرغ۱ عدد
کره۲۰۰ گرم
پودر قند۵۰ گرم
روغن مایع۴۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
آرد۶۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده۱ لیوان
مواد تزیین شیرینی
دارچین۱ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قرابیه گردویی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه گردویی خوشمزه و ساده در ابتدای کار کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند، پودر دارچین و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن برقی یا دستی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله وانیل را به همراه تخم مرغ به کاسه اضافه کرده و مواد را چند دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا بافت شان حجیم شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس درون الک می ریزیم.

مرحله سوم

ابتدا نصف آرد را روی مواد الک کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، سپس باقیمانده آرد را به صورت کنترل شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم. زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به خمیر اضافه کرده و در حدی که مغز گردو در تمام خمیر به صورت یکدست پخش شود، خمیر را ورز می دهیم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه خمیر را داخل مخلوط شکر دانه ریز و دارچین می غلطانیم تا به صورت یکدست کاور شود.

مرحله ششم

حالا خمیر را درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و درون سینی می چینیم، سپس به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا قرابیه ها بپزند. پس از این زمان سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

برای مجلسی تر شدن قرابیه ها می توانیم پس از اینکه سینی را از فر خارج کردیم، روی هر قرابیه یک شکلات سکه ای قرار دهیم تا با حرارت قرابیه ذوب شود، سپس نصف مغز گردوی روی شکلات ذوب شده قرار دهیم.

بروز رسانی توسط در شنبه 13 فروردین 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.