مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه بریانی مرغ بندری مجلسی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بریانی مرغ بندری مجلسی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بریانی مرغ بندری بریانی مرغ بندری یکی از انواع غذاهای خوشمزه جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ خورش آلو سافناج یکی از انواع خورش های محبوب در میان ایرانیان است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه رول ارده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه رول ارده

طرز تهیه رول ارده , دستور پخت نان رول شکری خانم احدی

رول ارده یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول ارده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رول ارده
شیر ولرم۲ لیوان
روغن مایع½ لیوان
خمیر مایه فوری۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ۲ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
آرد۶ لیوان
مواد لازم میانی
ارده۱ استکان
شکر½ استکان
کره۵۰ گرم
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ۲ عدد
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه رول ارده

مرحله اول

برای تهیه نان ارده خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه روغن مایع، شکر، نمک و سفیده های تخم مرغ درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

در ادامه خمیر مایه را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. حالا خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. در این فاصله کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود.

مرحله چهارم

در ادامه کره ذوب شده را به همراه شکر و ارده درون یک کاسه مخلوط کرده و کنار می گذاریم. پس از اتمام استراحت خمیر، آنرا به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ چانه هم اندازه تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

حالا چانه ها را با کمک دست به صورتی که بیش از حد نازک نشوند باز می کنیم، سپس روی یک خمیر را با مقداری سس ارده رومال کرده و با یک خمیر دیگر می پوشانیم. در ادامه مراحل را تا پنج خمیر ادامه می دهیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید روی خمیر آخر را با سس ارده رومال نکنید. حالا ۵ چانه دیگر را به همین ترتیب درست کرده و اطراف خمیرها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم.

مرحله هفتم

در این فاصله فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از اتمام استراحت خمیر آنها را با کمک وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم. (به این منظور که ۵ طبقه خمیر را به یک سانتی متر می رسانیم)

مرحله هشتم

حالا خمیر به دست آمده را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ قسمت مساوی دیگر برش می زنیم. در ادامه هر قسمت را رول کرده و درون سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم.

مرحله نهم

حالا روی رول ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد به صورت پخش روی آنها می ریزیم، سپس سینی را طبقه میانی فر گذاشته تا نان ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و روی آن ها طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.