طرز تهیه رول ارده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی
طرز تهیه رول ارده
رول ارده یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول ارده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم رول ارده | |
شیر ولرم | ۲ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۶ لیوان |
مواد لازم میانی | |
ارده | ۱ استکان |
شکر | ½ استکان |
کره | ۵۰ گرم |
مواد لازم رومال | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه رول ارده
مرحله اول
برای تهیه نان ارده خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه روغن مایع، شکر، نمک و سفیده های تخم مرغ درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.
مرحله دوم
در ادامه خمیر مایه را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. حالا خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی ورز می دهیم.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. در این فاصله کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود.
مرحله چهارم
در ادامه کره ذوب شده را به همراه شکر و ارده درون یک کاسه مخلوط کرده و کنار می گذاریم. پس از اتمام استراحت خمیر، آنرا به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ چانه هم اندازه تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
حالا چانه ها را با کمک دست به صورتی که بیش از حد نازک نشوند باز می کنیم، سپس روی یک خمیر را با مقداری سس ارده رومال کرده و با یک خمیر دیگر می پوشانیم. در ادامه مراحل را تا پنج خمیر ادامه می دهیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید روی خمیر آخر را با سس ارده رومال نکنید. حالا ۵ چانه دیگر را به همین ترتیب درست کرده و اطراف خمیرها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم.
مرحله هفتم
در این فاصله فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از اتمام استراحت خمیر آنها را با کمک وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم. (به این منظور که ۵ طبقه خمیر را به یک سانتی متر می رسانیم)
مرحله هشتم
حالا خمیر به دست آمده را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به ۵ قسمت مساوی دیگر برش می زنیم. در ادامه هر قسمت را رول کرده و درون سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم.
مرحله نهم
حالا روی رول ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد به صورت پخش روی آنها می ریزیم، سپس سینی را طبقه میانی فر گذاشته تا نان ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و روی آن ها طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ عکس تزیین بشقاب با سبزیجات؛ بهترین انتخابها برای زیبایی و جذابیت غذا
- انگشتر نگین دار لوکس | جدید مدلهای انگشتر نگین دار با طراحیهای خاص! +عکس
- ۱۵ مدل گوشواره طلا هندسی جدید خاص؛ بهترین انتخابها برای زیبایی بینظیر
- پیراهن چین چینی دخترونه که هر دختری باید داشته باشه؛ ۱۵ طرح دلبر
- ۱۵ مدل کوله دانشجویی ترند 2024؛ جدیدترین طراحیها برای سال جدید