طرز تهیه رول نوتلا و فندق خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه شیرینی بادامی کاوالا خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه شیرینی بادامی کاوالا شیرینی بادامی کاوالا یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ترکیه ای است که معمولا برای پذیرایی پخته می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه خامه شکلاتی حرفه ای برای وسط و خامه کشی کیک
طرز تهیه خامه شکلاتی خامه فرم گرفته برای تزیین کیک های تولد و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. خامه را پس از این که فرم گرفت می توان با اضافه …
طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش گیلانی
طرز تهیه نان کدو حلوایی نان کدو حلوایی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش رد ادامه با …
طرز تهیه رول نوتلا و فندق
رول نوتلا و فندق یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول نوتلا و فندق در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم رول نوتلا و فندق | |
خمیر هزارلا مخصوص شیرینی | ۱ بسته |
نوتلا | به مقدار کافی |
مغز فندق | ½ پیمانه |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه رول نوتلا و فندق
مرحله اول
برای تهیه رول نوتلا و فندق خوشمزه ابتدای کار خمیر هزار را به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر هزارلا را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باز می کنیم، سپس نوتلا را روی آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا نوتلا را با پشت قاشق روی خمیر هزار لا می مالیم تا سطح خمیر را کاملا پوشش بدهد. در ادامه مغز فندق را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به صورت پخش روی نوتلا می ریزیم و خمیر را رول می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه خمیر را به ضخامت ۲ سانتی متر برش می زنیم.
مرحله چهارم
حالا رولت ها را با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم، سپس زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم و به همراه شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله برس را به مواد رومال آغشته می کنیم، سپس روی رولت ها می مالیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم رولت ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا بپزند.
مرحله ششم
در نهایت پس از گذشت این مدت، زمانی که روی رولت ها طلایی و خوشرنگ شد سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم رولت ها کاملا خنک شوند. در آخر رولت ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- miti