مطالب پر بازدید
طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه کیک اسفناج کیک اسفناج یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی …

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا در دنیای جواهرات، دستبندهای طلا نه تنها به عنوان یک وسیله زینتی محسوب می‌شوند، بلکه بیانگر سبک، شخصیت و حتی وضعیت اجتماعی فرد نیز هستند. در ادامه چند عکس …

طرز تهیه نان اردک سنتی خوشمزه و مخصوص به روش همدانی

طرز تهیه نان اردک سنتی خوشمزه و مخصوص به روش همدانی

طرز تهیه نان اردک نان اردک یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر همدان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل

طرز تهیه رول بیسکوییت و کارامل , دستور پخت رول بیسکوییت و کارامل

رول بیسکویت و کارامل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رول بیسکویت و کارامل
بیسکویت پتی بور۴۰۰ گرم
شیر عسلی۱ قوطی
کره۱۰۰ گرم
کارامل¾ لیوان
شکلات کیت کت۱ بسته
بیسکویت اوریو۱ بسته
شکلات اسنیکرز۱ عدد بزرگ
مواد لازم برای کارامل
شکر۱ لیوان
کره۵۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل

مرحله اول

برای تهیه رول بیسکویت کارامل خوشمزه در ابتدای کار کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا بیسکویت ها را درون غذاساز می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه بیسکویت را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا پودر شود، سپس به همراه شیر عسلی و کره نرم شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

مرحله سوم

حالا خمیر را روی سلفون به صورت مستطیل با کمک وردنه پهن می کنیم، سپس روی آنرا با کارامل می پوشانیم. در ادامه شکلات کیت کت را به همراه بیسکویت اوریو و شکلات اسنیکرز به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا شکلات و بیسکویت های خرد شده را به صورت پخش روی خمیر ریخته و با کمک سلفون خمیر را رول می کنیم. در ادامه رول بیسکویت را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان رول بیسکویت را از یخچال خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش می زنیم. در نهایت رول بیسکویت و کارامل را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای تازه‌ دم سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 مهر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.