طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله با انار , سالاد تبوله ساناز سانیا , سالاد تبوله نی نی سایت , xvc jidi shghn jf gi

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم برای مجالس و مهمانی های خود به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده و سبک به عنوان شام یا ناهار نیز استفاده کنیم. این سالاد خوشمزه که از محبوب ترین سالادهای عربی محسوب می شود، از نظر ظاهری شباه های به سالاد شیرازی ما ایرانی ها دارد. البته با این تفاوت که در تهیه سالاد تبوله مواد خیلی ریزتر از سالاد شیرازی می شوند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور½ لیوان
پیازچه½ لیوان
جعفری۱٫۵ لیوان
خیار۱ عدد
آب جوش¾ لیوان
گوجه فرنگی۲ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سالاد تبوله

مرحله اول

برای تهیه سالاد تبوله به روش نتی عربی ابتدا بلغور را تمیز می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بلغور می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

در ادامه سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم. نکته مهم در مورد این مرحله این است که باید بلغور را به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بگذاریم تا نرم شود و زمان مصرف راحتر هضم شود.

مرحله سوم

در همین حین خیار و گوجه فرنگی را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم ( البته این مورد سلیقه ای هست و می توانیم به اندازه دلخواه خرد کنیم ) و داخل کاسه ای که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.

 

مرحله چهارم

سپس پیازچه و جعفری را هم به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه آب اضافی موجود در بلغورها را دور می ریزیم و بلغور را نیز به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برای تهیه سس سالاد ابتدا آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون باقیمانده داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه سس سالاد آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا مواد طعم دهنده به خورد سالاد بروند. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 13 بهمن 1399

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.