طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله با انار , سالاد تبوله ساناز سانیا , سالاد تبوله نی نی سایت , xvc jidi shghn jf gi

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور½ لیوان
پیازچه½ لیوان
جعفری۱٫۵ لیوان
خیار۱ عدد
آب جوش¾ لیوان
گوجه فرنگی۲ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سالاد تبوله

مرحله اول

ابتدا بلغور را تمیز می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بلغور می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و در ب ظرف را می گذاریم.

مرحله دوم

باید بلغور را به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بگذاریم تا نرم شود. در همین حین خیار و گوجه فرنگی را پس از شستشو به صورت ریز خرد می کنیم ( کمی ریزتر از سالاد شیرازی ) و داخل کاسه ای که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.

مرحله سوم

سپس پیازچه و جعفری را هم به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه آب اضافی موجود در بلغورها را دور می ریزیم و بلغور را نیز به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون و ماست به روش آمریکایی

مرحله چهارم

در مرحله اخر آبلیمو را به همراه روغن زیتون باقیمانده و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم و روی مواد سالاد می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا مواد طعم دهنده به خورد سالاد بروند. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.