طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.این سالاد خوشمزه را می توانید با …

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. آش دوغ معمولا …

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه از خورش های مجلسی محسوب می شود …

طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله با انار , سالاد تبوله ساناز سانیا , سالاد تبوله نی نی سایت , xvc jidi shghn jf gi

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم برای مجالس و مهمانی های خود به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده و سبک به عنوان شام یا ناهار نیز استفاده کنیم. این سالاد خوشمزه که از محبوب ترین سالادهای عربی محسوب می شود، از نظر ظاهری شباه های به سالاد شیرازی ما ایرانی ها دارد. البته با این تفاوت که در تهیه سالاد تبوله مواد خیلی ریزتر از سالاد شیرازی می شوند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور½ لیوان
پیازچه½ لیوان
جعفری۱٫۵ لیوان
خیار۱ عدد
آب جوش¾ لیوان
گوجه فرنگی۲ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور تهیه سالاد تبوله

مرحله اول

برای تهیه سالاد تبوله به روش نتی عربی ابتدا بلغور را تمیز می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بلغور می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

در ادامه سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم. نکته مهم در مورد این مرحله این است که باید بلغور را به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بگذاریم تا نرم شود و زمان مصرف راحتر هضم شود.

مرحله سوم

در همین حین خیار و گوجه فرنگی را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم ( البته این مورد سلیقه ای هست و می توانیم به اندازه دلخواه خرد کنیم ) و داخل کاسه ای که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.

 

مرحله چهارم

سپس پیازچه و جعفری را هم به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه آب اضافی موجود در بلغورها را دور می ریزیم و بلغور را نیز به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برای تهیه سس سالاد ابتدا آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون باقیمانده داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه سس سالاد آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا مواد طعم دهنده به خورد سالاد بروند. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.