طرز تهیه کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی اتریشی پنیری , کیک براونی بدون فر , کیک براونی درنا ترکیه , xvc jidi d fvh kd

کیک براونی یکی از انواع کیک های شکلاتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مجلسی با دارچین و گردو

مواد لازم کیک براونی
آرد سفید۱ پیمانه
شکلات چیپسی۱٫۵ پیمانه
کره۱۵۰ گرم
شکر سفید۱ پیمانه
شکر قهوه ای½ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
پودر کاکائویک سوم پیمانه
وانیل۱ قاشق مرباخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک براونی

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمانی که مایه کیک آماده شد معطل نشویم. در ادامه یک پیمانه از شکلات چیپسی را به همراه کره داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب می کنیم.

مرحله دوم

کره و شکلات را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست و به شکل مایع شوند، سپس شکر سفید و قهوه ای را اضافه می کنیم (در صورتی که شکر قهوه ای ندارید می توانید به جای آن از شکر سفید استفاده کنید) و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله وانیل را به همراه تخم مرغ ها به کاسه حاوی شکلات اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه آرد و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم و با یک الک کوچک روی مواد الک می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک نوتلا پنبه ای خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

مرحله چهارم

پس از اینکه تمام آرد را به کاسه اضافه کردیم، باقیمانده شکلات چیپسی را خرد می کنیم و به مایه کیک اضافه می کنیم. حالا داخل یک قالب مناسب (۲۰ در ۳۰) را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را با قاشق به صورت یکدست داخل قالب صاف می کنیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک اماده شود. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کامل کیک لازم است. پس از اینکه کیک پخت صبر می کنیم کمی خنک شود سپس از قالب خارج می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.