طرز تهیه قارچ استراگانوف خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه قارچ استراگانوف
قارچ استراگانوف یکی از انواع غذاهای محبوب بین المللی است که اصالت آن متعلق به روسیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی روسی در ادامه با سایت چیسی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
آب گوشت | ۱ لیوان |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت قارچ استروگانف
مرحله اول
برای تهیه قارچ استراگانوف مخصوص ابتدا پیاز را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را نیز اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود. حدود ۵ تا ۷ دقیقه قارچ ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم تا کاملا سرخ شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس آب گوشت را در سه مرحله به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم آرد را مخلوط می کنیم تا از گلوله شدن آن جلوگیری کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه آرد به طور کامل در آب گوشت حل شد، جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سس غلیظ شود و قارچ ها به طور کامل مغز پخت شوند.
مرحله پنجم
حالا خامه را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود، سپس پی از اینکه سس غلیظ شدف خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه پوره سیب زمینی سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha