طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده و خوشمزه رستورانی با قارچ

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاهای فوری میان مردم جهان است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. محبوبیت خوراک لوبیا چیتی …

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا

طرز تهیه حلوا شیر حلوا شیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت ظاهری زیادی به حلوای آرد گندم دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری خوشمزه و مخصوص زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از مجلسی …

طرز تهیه قارچ استراگانوف

طرز تهیه قارچ استراگانوف رستورانی روسی شف طیبه برای 4 نفر xvc jidi rhv hsjvh kt

قارچ استراگانوف یکی از انواع غذاهای محبوب بین المللی است که اصالت آن متعلق به روسیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی روسی در ادامه با سایت چیسی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۳ حبه
آب گوشت۱ لیوان
خامه۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۱ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت قارچ استروگانف

مرحله اول

برای تهیه قارچ استراگانوف مخصوص ابتدا پیاز را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را نیز اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود. حدود ۵ تا ۷ دقیقه قارچ ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس آب گوشت را در سه مرحله به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم آرد را مخلوط می کنیم تا از گلوله شدن آن جلوگیری کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه آرد به طور کامل در آب گوشت حل شد، جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سس غلیظ شود و قارچ ها به طور کامل مغز پخت شوند.

مرحله پنجم

حالا خامه را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود، سپس پی از اینکه سس غلیظ شدف خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه پوره سیب زمینی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_khebreha
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.