طرز تهیه آش جو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی اراکی

طرز تهیه آش جو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی اراکی

طرز تهیه آش جو آش جو یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه دستور پخت های بسیار متنوعی …

طرز تهیه کوکو اردبیلی خوشمزه و مخصوص با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو اردبیلی خوشمزه و مخصوص با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو اردبیلی کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایست که میتوان هم به عنوان غذای نانی و هم در کنار برنج مصرف شود. کوکو انواع متنوعی دارد مانند کوکو …

طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بلدرچین کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار مفید ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه سوشی

طرز تهیه سوشی کره ای طرز تهیه سوشی با مرغ طرز تهیه سوشی ژاپنی ماهی بدون جلبک طرز تهیه سوشی با ماکارونی طرز تهیه سوشی سالمون طرز تهیه سوشی با برگ مو طرز تهیه سوشی رستورانی طرز تهیه سوشی ایرانی اپارات

سوشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کره ای است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۱ عدد
ترب زرد یا زردک۱ عدد
خیار۱ عدد
برگ اسفناج۲۰ برگ
برنج سوشی۱٫۵ لیوان
برگ کیم۳ ورق
کنجد سیاه۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب۱ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه سوشی

مرحله اول

برای تهیه سوشی خوشمزه در ابتدای کار زردک را می شوییم و پوست آنرا جدا کرده، سپس درون یک قابلمه حاوی آب می گذاریم. حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم زردک کاملا پخته شود.

مرحله دوم

حالا هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس هویج را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که هویج کاملا سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و روی دستمال روغن گیری قرار می دهیم. در ادامه برنج را به همراه یک و نیم لیوان آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم برنج روی حرارت بماند تا آب درون قابلمه کاملا کشیده شده و برنج شفته شود. زمانی که برنج شفته شد، آنرا درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس شکر را به همراه سرکه سیب و مقداری نمک به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا برنج را به خوبی مخلوط کرده تا دانه های برنج طعم دار شوند. زمانی که زردک کاملا پخت، آنرا به همراه خیار به صورت خلالی نازک خرد کرده، سپس برگ کیم را روی سطح کار پهن می کنیم و برنج را روی برگ می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه برنج را به صورت یکنواخت پهن کرده، سپس کنجد سیاه را به صورت پخش روی برنج می پاشیم. حالا اسفناج را شسته و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج ها را بدون روغن درون تابه می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا اسفناج را تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و آب اضافی اش کشیده شود. در ادامه اسفناج را در ابتدای برنج ریخته و به ترتیب خیار، هویج و زردک را روی اسفناج می ریزیم، سپس سوشی را به آرامی رول می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سوشی را با یک چاقو تیر برش زده و پس از هر برش چاقو را با دستمال تمیز می کنیم. در نهایت برش های سوشی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس سویا سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.