مطالب پر بازدید
خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!

خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بی‌شماری است …

طرز تهیه مندی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش اصلی عربی

طرز تهیه مندی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش اصلی عربی

طرز تهیه مندی مرغ اصل این غذای عربی مربوط به کشور یمن است ،مرغ مندی (Mandi chicken) یکی از غذاهای خوش طعم است که در برخی کشورهای عربی پخته میشود و در …

طرز تهیه سیب زمینی متری خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه سیب زمینی متری خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه سیب زمینی متری سیب زمیین متری یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کباب تسبیحی مهره ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کباب تسبیحی

طرز تهیه کباب مهره ای یا تسبیحی دو رنگ تزیین میکس آموزش با پلوی زعفرانی xvc jidi  fhf jsfdpd

کباب تسبیحی یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
گوشت مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آرد سیب زمینی۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب تسبیحی

مرحله اول

برای تهیه کباب تسبیحی ابتدا یک عدد از پیازها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده، ۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند، سپس به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و مانند کوفته قلقلی به آن شکل می دهیم، سپس کوفته های قلقلی را داخل سینی مناسب می چینیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را چرخ می کنیم، سپس مانند مرحله اول به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته، ۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

مخلوط گوشت مرغ را هم چند دقیقه ورز می دهیم، سپس مانند گوشت چرخ کرده به شکل کوفته قلقلی در می آوریم و داخل سینی می چینیم. برای اینکه گوشت مرغ پس  از پخت کمی جمع می شود، بهتر است کوفته های مرغ را کمی بزرگتر درست کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی کوفته ها را با سلفنو می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و در حدی که رنگ بگیرند سرخ می کنیم، سپس به صورت یکی در میان داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله هفتم

کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و سیخ های کباب را داخل سینی فر قرار می دهیم. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۲۰ دقیقه مغز پخت شوند، سپس به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.