مطالب پر بازدید امروز
تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس؛ طرح های جدید و بسیار شیک برای تابستان

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس یکی از اون لباس‌های جذابیه که هر کسی می‌تونه تو کمدش داشته باشه. این تی شرت‌ها با طرح‌های …

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک و مجلسی مناسب جشن و مراسم

جدیدترین مدل های دامن بلند شیک دختران و بانوان ایرانی همیشه دنبال جدیدترین مدل های دامن بلند شیک هستند، به خصوص برای دورهمی‌های دوستانه. دامن بلند هم شیکه و هم راحت، مناسب …

پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

طرز تهیه کباب تسبیحی مهره ای خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه کباب تسبیحی

طرز تهیه کباب مهره ای یا تسبیحی دو رنگ تزیین میکس آموزش با پلوی زعفرانی xvc jidi  fhf jsfdpd

کباب تسبیحی یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
گوشت مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آرد سیب زمینی۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب تسبیحی

مرحله اول

برای تهیه کباب تسبیحی ابتدا یک عدد از پیازها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده، ۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند، سپس به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و مانند کوفته قلقلی به آن شکل می دهیم، سپس کوفته های قلقلی را داخل سینی مناسب می چینیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را چرخ می کنیم، سپس مانند مرحله اول به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته، ۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

مخلوط گوشت مرغ را هم چند دقیقه ورز می دهیم، سپس مانند گوشت چرخ کرده به شکل کوفته قلقلی در می آوریم و داخل سینی می چینیم. برای اینکه گوشت مرغ پس  از پخت کمی جمع می شود، بهتر است کوفته های مرغ را کمی بزرگتر درست کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی کوفته ها را با سلفنو می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و در حدی که رنگ بگیرند سرخ می کنیم، سپس به صورت یکی در میان داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله هفتم

کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و سیخ های کباب را داخل سینی فر قرار می دهیم. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۲۰ دقیقه مغز پخت شوند، سپس به همراه برنج سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 28 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.