طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی به روش سنتی شمالی

طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی به روش سنتی شمالی

طرز تهیه ماهی شکم پر ماهی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه شورک پلو طالقانی

طرز تهیه شورک پلو طالقانی , دستور پخت شورک پلو

این برنج نوعی سبزی پلو محسوب می شود. شورک یک نوع سبزی کوهی است که در کوه های طالقان می روید. این سبزی بسیار معطر و خوشمزه و پر خاصیت است و وقتی همراه برج به صورت کته پخته می شود نیازی به گوشت با مرغ همراه آن ندارد و به تنهایی می توان آن را سرو نمود. اما اگر لازم باشد می توان در کنار ماهی قزل آلا آن را سرو کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شورک پلو طالقانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شورک (سبزی کوهی)نیم کیلو
برنج۳ پیمانه
کره و روغنبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه شورک پلو طالقانی

مرحله اول

برای تهیه شورک پلو خوشمزه به روش طالقانی در ابتدای کار، برنج را از ۲ ساعت قبل با کمی نمک و آب خیس می کنیم. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، نمک و کره یا روغن را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس برنج را هم به آب جوش اضافه می کنیم تا بجوشد. نزدیک به این که آب برنج به طور کامل کشیده بشه، سبزی شورک را به صورت درشت خرد می کنیم و به برنج اضافه می کنیم. سپس روی آن را دم کنی قرار می دهیم.

مرحله سوم

سپس زیر آن را شعله پخش کن گذاشته و با حرارت کم می گذاریم تا دم شود. بعد از این که دم کشید در ظرف مناسب سرو می کنیم. این غذا نیاز به گوشت یا مرغ ندارد ولی توصیه می شود در صورت دلخواه با ماهی قزل آلا سرو شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.