طرز تهیه شورک پلو خوشمزه و بسیار ساده به روش طالقانی
طرز تهیه شورک پلو طالقانی
این برنج نوعی سبزی پلو محسوب می شود. شورک یک نوع سبزی کوهی است که در کوه های طالقان می روید. این سبزی بسیار معطر و خوشمزه و پر خاصیت است و وقتی همراه برج به صورت کته پخته می شود نیازی به گوشت با مرغ همراه آن ندارد و به تنهایی می توان آن را سرو نمود. اما اگر لازم باشد می توان در کنار ماهی قزل آلا آن را سرو کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شورک پلو طالقانی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شورک (سبزی کوهی) | نیم کیلو |
برنج | ۳ پیمانه |
کره و روغن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه شورک پلو طالقانی
مرحله اول
برای تهیه شورک پلو خوشمزه به روش طالقانی در ابتدای کار، برنج را از ۲ ساعت قبل با کمی نمک و آب خیس می کنیم. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، نمک و کره یا روغن را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس برنج را هم به آب جوش اضافه می کنیم تا بجوشد. نزدیک به این که آب برنج به طور کامل کشیده بشه، سبزی شورک را به صورت درشت خرد می کنیم و به برنج اضافه می کنیم. سپس روی آن را دم کنی قرار می دهیم.
مرحله سوم
سپس زیر آن را شعله پخش کن گذاشته و با حرارت کم می گذاریم تا دم شود. بعد از این که دم کشید در ظرف مناسب سرو می کنیم. این غذا نیاز به گوشت یا مرغ ندارد ولی توصیه می شود در صورت دلخواه با ماهی قزل آلا سرو شود.
- منبع :
- azin_cook
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و زعفران؛ همراه با نکات کلیدی برای طعم بهتر
- طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و سنتی به روش رستورانی
- طرز تهیه فینگر فود یلدایی شیک و جذاب، برای شب یلدا ذخیرش کن!
- لباس مجلسی بچه گانه فوق العاده لاکچری در مدلهای پرطرفدار و شیک
- طرز تهیه شیرینی اتابکی؛ بهترین شیرینی برای سرو با چای و قهوه