طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه از خورش های مجلسی محسوب می شود …

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ آش ترخینه دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متافوتی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می …

طرز تهیه کوفته لوبیا و قارچ

طرز تهیه کوفته لوبیا و قارچ , دستور پخت کوفته لوبیا و قارچ

کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. اما می توان با استفاده از سبزیجات، کوفته مشابه تهیه کرد. یکی از این کوفته ها، کوفته لوبیا و قارچ است. در این دستور، کوفته ها از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز پخته شده همراه با قارچ و سبزیجات دیگر، تخم کتان و نان تست تهیه و با سس گوجه و رب گوجه مزه دار می شود. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو نمود. این غذا را می توان برای رژیم های غذایی گیاهی توصیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته لوبیا و قارچ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۳ حبه
قارچ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
لوبیا۱۲۰ گرم
خرده نان۸۰ گرم
تخم کتان۱ قاشق غذا خوری
جعفری۲ قاشق غذا خوری
گوجه خشک۶ تکه
زیره سبز۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوفته لوبیا و قارچ

مرحله اول

برای تهیه کوفته خوشمزه با لوبیا و قارچ در ابتدای کار، لوبیا را یک شب قبل با کمی آب خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را با کمی آب درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. وقتی لوبیا ها پخته شد، آبکش کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را درون روغن ریخته و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله سوم

سپس ادویه و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. در ادامه قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای ریز می کنیم و درون تابه می ریزیم تا به خوبی تفت بخورد و آب آن کشیده شود. در ادامه  لوبیا را درون غذا ساز می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط قارچ را هم به آن اضافه کرده و در غذا ساز میکس و پوره می کنیم. در ادامه گوجه ها را با دست خرد کرده و درون مواد اضافه می کنیم. تخم کتان را با آسیاب پودر کرده و به آن ۳ قاشق غذا خوری آب اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

نان تست جو را با دست پودر کرده و به مواد اضافه می کنیم. مخلوط تخم کتان را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. جعفری ساطوری شده و زیره را هم اضافه کرده و انقدر هم می زنیم تا یکدست شود. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله ششم

از مواد به صورت کوفته های قلقلی اندازه یک گردو با دست شکل می دهیم و در روغن تفت می دهیم. یک قابلمه را برداشته و کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. گوجه ها را شسته و ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله رب گوجه را هم به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا آب بیندازد و گوجه ها پخته شود. سپس کوفته ها را درون قابلمه اضافه کرده و می گذاریم کمی بجوشد تا مزه ها به خورد کوفته برود. سپس آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.