طرز تهیه کوفته پسته خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
طرز تهیه کوفته پسته
کوفته پسته یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۵۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مغز پسته | ¾ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
پودر گردو | ¼ پیمانه |
پودر زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته پسته
مرحله اول
برای تهیه کوفته پسته خوشمزه ابتدا پسته را خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ عدد پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر زیره سبز به کاسه می افزاییم و مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبناکی پیدا کنند و کاملا منسجم و یکدست شوند.
مرحله سوم
در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کوفته استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم، سپس کوفته های را به صورت گرد با دست شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه سرخ کردن کوفته ها به پایان رسید، کمی روغن به همان تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را به همراه کمی ادویه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها مانند املت به خوبی روغن بیندازند. در پایان کوفته ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.