طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ خوشمزه و ساده به روش اصیل لرستان

طرز تهیه آش ترخینه دوغ آش ترخینه دوغ یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متافوتی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص هوموس خوشمزه و ساده غذای معروف لبنانی

طرز تهیه حمص حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم برای ۲ نفر نخود ۱ …

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری خانگی خوشمزه

ناگت مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای حاضری قرار می گیرد و به همین دلیل خیلی سریع آماده می شود و برای زمان هایی که وقت کافی برای آماده کردن غذا نداریم یک گزینه مناسب و بسیار خوشمزه می باشد. در صورتی که زمانی کافی دارید توصیه می کنیم در کنار این غذا از سس قارچ هم درست کنید، چون باعث می شود طعم ناگت مرغ پنیری خوشمزه تر شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مرغ500 گرم
پنیر پروسس150 گرم
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
سس تند قرمز1 تا 2 قاشق غذاخوری
پفک1 بسته متوسط
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری1 استکان
تخم مرغ2 عدد
خردل (اختیاری)به مقدار کافی
نمک و پاپریکابه مقدار کافی

دستور پخت ناگت مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه ناگت مرغ پنیری خوشمزه ابتدا استخوان های سینه مرغ یا ران مرغ را کاملا جدا می کنیم و داخل غذاساز یا چرخ گوشت می ریزیم و دو مرتبه چرخ می کنیم. پنیر پروسس را رنده ریز می کنیم و به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سس تند قرمز را به همراه مقداری خردل، نمک و پاپریکا روی مواد می پاشیم

مرحله سوم

حالا مجددا غذاساز را روشن می کنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند و مایه چسبناکی بدست بیاوریم.مخلوط گوشت مرغ را داخل کاسه ای می ریزیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا 10 دقیقه استراحت کند.

مرحله چهارم

در این مرحله باقی مواد را آماده می کنیم. برای این منظور پفک نمکی را داخل یک کیسه پلاستیکی می ریزیم و هوای آن را خالی می کنیم و با گوشتکوب روی آن می زنیم تا کاملا له شود و داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ ها را در کاسه ای می شکنیم و کمی آب جوش به زعفران اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. قابلمه کوچک ترجیحا با عمق زیاد را روی حرارت کم قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس روغن سرخ کردنی در حد شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان داغ شود.پودر سوخاری را داخل کاسه ای می ریزیم و کنار کاسه محتوی پودر پفک قرار می دهیم.کاسه محتوی مایه ناگت را از یخچال بیرون می آوریم.

مرحله هفتم

سپس یک کاسه را تا نیمه آب می کنیم و کنار دستمان قرار می دهیم و از مایه ناگت به اندازه یک گردو بر می داریم و با قالب و یا کف دست آنرا مانند فلافل شکل می دهیم و اطراف آن را مرتب می کنیم و بعد داخل پودر سوخاری قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه ناگت را به خوبی در پودر سوخاری غلطاندیم، آنرا در ترکیب تخم مرغ و زعفران می زنیم تا کاملا به مخلوط تخم مرغ آغشته شود، سپس در آخر داخل پودر پفک فرو می کنیم و کمی تکان می دهیم تا پودر پفک را جذب کند.

مرحله نهم

در این مرحله ناگت را به آرامی در روغن قرار می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم کاملا مغز پخت و سرخ شوند.اصلا به ناگت دست نمی زنیم تا داخل روغن خودش را بگیرد و بعد آن را بر می گردانیم تا همه جای آن یکدست سرخ شود.

مرحله دهم

حالا ناگت های سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا در توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود، سپس در ظرف مورد نظر ناگت ها را می چینیم و با خیارشور، گوجه فرنگی و کمی کاهو و و نان نوش جان کنید.

نکات تهیه ناگت مرغ پنیری

سس قارچ رستورانی

سس قارچ از سس هایی است که به دلیل اینکه باعث خوشمزه تر شدن غذاهای سوخاری می شود، معمولا در کنار این نوع غذاها سرو می شود. در صورتی که تمایل دارید در کنار ناگت مرغ پنیری هم از سس قارچ استفاده کنید توصیه می کنیم آموزش زیر را مشاهده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.