مطالب پر بازدید
خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه اسموتی هندوانه مخصوص کافی شاپی با موز و انبه

طرز تهیه اسموتی هندوانه مخصوص کافی شاپی با موز و انبه

طرز تهیه اسموتی هندوانه اسموتی یک نوشیدنی فوق‌العاده‌ مقوی است که از ترکیب میوه ‌های تازه تهیه می‌ شود. در واقع اجزای میوه را به حالت طبیعی می ‌شکنند تا به یک …

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته با رنگ و طعم بسیار عالی

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته با رنگ و طعم بسیار عالی

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته شربت آلبالو از شربت های بسیار خوشمزه پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، در این دستور این شربت خوشمزه را …

طرز تهیه موهیتو بلوبری خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو بلوبری

طرز تهیه موهیتو بلوبری , دستور تهیه موهیتو بلوبری

موهیتو بلوبری یکی از انواع نوشیدنی های بین المللی و خوشمزه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موهیتو بلوبری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت بلوبری
بلوبری تازه½ لیوان
آب½ لیوان
شکر½ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
مواد لازم موهیتو بلوبری
شربت بلوبری¼ لیوان
آب لیمو ترش تازه۱ لیوان
دلستر لیمویی۱ لیوان
آب سودا۱ لیوان
یخبه مقدار کافی
نعنابرای تزیین

طرز تهیه موهیتو بلوبری

مرحله اول

برای تهیه موهیتو بلوبری خوشمزه در ابتدای کار به سراغ درست کردن شربت بلوبری می رویم، برای این منظور شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم شربت روی حرارت بجوشد تا به قوام برسد. زمانی که شربت قوام پیدا کرد، زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم شربت حنک شود.

مرحله سوم

زمانی که شربت خنک شد، آنها را به همراه بلوبری درون میکسر ریخته و به خوبی میکس می کنیم. حالا موهیتو بلوبری را آماده می کنیم، برای این منظور شربت بلوبری را به همراه آب لیمو ترش تازه درون لیوان می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا دلستر لیمویی را به همراه آب سودا و چند تکه یخ به لیوان اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم، سپس موهیتو بلوبری را با اسلایس های لیمو ترش و چند برگ نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع نوشیدنی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 مرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.