مطالب پر بازدید امروز
مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج؛ این مدل ها زیبایی دستان شما را چند برابر می کنند!

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج النگوهای طلا از قدیم تو فرهنگ ما جایگاه خاصی داشتن. مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج یکی از اون طراحی‌های خاصیه که این روزا …

پیراهن مانتویی نخی گل گلی

پیراهن مانتویی نخی گل گلی شیک و جذاب؛ با این مدل ها همه شما رو تحسین می کنند!

پیراهن مانتویی نخی گل گلی پیراهن مانتویی نخی گل گلی انتخاب خیلی خوبی برای دختران و بانوان ایرانیه که دنبال لباسی راحت و شیک برای دورهمی‌های دوستانه می‌گردن. این لباس‌ها به خاطر …

طرز تهیه بستنی معجون خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه بستنی معجون

طرز تهیه بستنی معجون طرز تهیه بستنی معجون ویتامینه عکس بستنی معجون

بستنی معجون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی معجون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بستنی معجون
بستنی وانیل۲۰۰ گرم
پسته تازه۱۵۰ گرم
شیر½ پیمانه
شلیل۱ عدد
شیر عسلی۲ قاشق غذاخوری
موز۲ عدد
سس شکلاتبه مقدار کافی

طرز تهیه بستنی معجون

مرحله اول

برای تهیه بستنی معجون خوشمزه در ابتدای کار پوست موز را جدا کرده و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا منجمد شوند. حالا تمام مواد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان موز را به همراه شیر سرد درون غذاساز یا بلندر می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم. در ادامه ۵۰ گرم از مغز پسته تازه را نیم کوب کرده و به همراه بستی وانیلی به غذاساز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شیر عسلی را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا بافت بستنی بسیار غلیظ و کش دار شود. در ادامه درون ظرف مناسب مقداری از مایه بستنی را ریخته و مابقی پسته را به صورت نیم کوب خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری از پسته خرد شده را به صورت پخش روی مایه بستنی می ریزیم، سپس شلیل را به صورت هلالی نازک برش زده و روی مایه بستنی می چینیم. حالا مجددا روی مواد را با مایه بستنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس ظرف را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی به خوبی سفت شود. پس از گذشت این زمان ظرف را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه مقداری سس شکلات روی بستنی می ریزیم و بستنی را اسکوپ زده، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت روی اسکوپ های بستنی را با سس شکلات تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 20 تیر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.