طرز تهیه دسر لرزان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه دسر لرزان خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه دسر لرزان دسر لرزان یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از تخم شربتی و خاکشیر و گل محمدی به صورت لایه ای تهیه می شود. این …

طرز تهیه چیز کیک انگور خوشمزه و مخصوص به روش یخچالی

طرز تهیه چیز کیک انگور خوشمزه و مخصوص به روش یخچالی

طرز تهیه چیز کیک انگور چیز کیک انگور یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم سرو کنید. این دسر خوشمزه به صورت …

طرز تهیه بستنی معجون

طرز تهیه بستنی معجون طرز تهیه بستنی معجون ویتامینه عکس بستنی معجون

بستنی معجون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی معجون در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بستنی معجون
بستنی وانیل۲۰۰ گرم
پسته تازه۱۵۰ گرم
شیر½ پیمانه
شلیل۱ عدد
شیر عسلی۲ قاشق غذاخوری
موز۲ عدد
سس شکلاتبه مقدار کافی

طرز تهیه بستنی معجون

مرحله اول

برای تهیه بستنی معجون خوشمزه در ابتدای کار پوست موز را جدا کرده و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا منجمد شوند. حالا تمام مواد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان موز را به همراه شیر سرد درون غذاساز یا بلندر می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم. در ادامه ۵۰ گرم از مغز پسته تازه را نیم کوب کرده و به همراه بستی وانیلی به غذاساز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شیر عسلی را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا بافت بستنی بسیار غلیظ و کش دار شود. در ادامه درون ظرف مناسب مقداری از مایه بستنی را ریخته و مابقی پسته را به صورت نیم کوب خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری از پسته خرد شده را به صورت پخش روی مایه بستنی می ریزیم، سپس شلیل را به صورت هلالی نازک برش زده و روی مایه بستنی می چینیم. حالا مجددا روی مواد را با مایه بستنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس ظرف را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی به خوبی سفت شود. پس از گذشت این زمان ظرف را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه مقداری سس شکلات روی بستنی می ریزیم و بستنی را اسکوپ زده، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت روی اسکوپ های بستنی را با سس شکلات تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.