طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک هندوانه چیز کیک هندوانه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دسر حسو خوشمزه و ساده به روش شاهرودی

طرز تهیه دسر حسو خوشمزه و ساده به روش شاهرودی

طرز تهیه دسر حسو حسو یکی از انواع دسرهای محبوب شاهرودی است که شباهت زیادی به شله زرد و شیر برنج دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه مگنولیا کیک خوشمزه و مخصوص به صورت یخچالی

طرز تهیه مگنولیا کیک خوشمزه و مخصوص به صورت یخچالی

طرز تهیه مگنولیا کیک مگنولیا کیک یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر به صورت لایه ای تهیه می شود.لایه …

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

طرز تهیه محلبی توت فرنگی , دستور پخت محلبی توت فرنگی

محلبی توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه عربی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم محلبی توت فرنگی
توت فرنگی۱ پیمانه
بستنی توت‌ فرنگی۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شیر۲ پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه محلبی توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه محلبی توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس به صورت مداوم با هم زن دستی هم می زنیم تا مواد درون شیر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

زمانی که مایه شیر یکدست شد، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و بدون وقفه هم می زنیم تا مخلوط شیر به غلظت فرنی برسد. پس از اینکه مایه دسر به غلظت فرنی رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا توت فرنگی ها را به همراه بستنی توت فرنگی و خامه صبحانه درون میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مایه توت فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله اسانس وانیل را به قابلمه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم، سپس اجازه می دهیم دمای مایه محلبی با دمای محیط هماهنگ شود. زمانی که مایه دسر خنک شد، لیوان های سرومان را انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه چند اسلایس توت فرنگی درون لیوان های سرومان قرار می دهیم، سپس مایه دسر را روی آنها ریخته و روی مایه را با قاشق مرطوب صاف می کنیم. در آخر به دلخواه مقداری سس توت فرنگی و پودر پسته روی دسر می ریزیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.