طرز تهیه نان شوید و زیره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان شوید و زیره خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان شوید و زیره نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می …

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه شیرینی کاجا خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه شیرینی کاجا خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه شیرینی کاجا هندی کاجا نام نوعی شیرینی هندی است که از محبوبیت بالایی بین مردم هند برخوردار است. یک شیرینی مخصوص ماه رمضان که کاملا ترد و خوشمزه است. این …

طرز تهیه باگر کیک

طرز تهیه باگر کیک طرز تهیه باگر کیک بدون فر برش باگر کیک کیک باگر چیست باگر کیک بدون قالب آموزش باگر کیک بزرگ فیلم باگر کیک عکس باگر کیک باگر کیک بنفش

باگر کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و شیک است که به دلیل ظاهر شیک و ساده ای که دارند بسیار مورد متوجه قرار می گیرند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باگر کیک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم باگر کیک
تخم مرغ۲ عدد
آرد۱۱۵ گرم
شکر۱۳۰ گرم
روغن مایع۶۰ گرم
ماست۱۲۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکیبه مقدار کافی
خامه قنادیبه مقدار کافی
مواد لازم فیلینگ
موز۲ عدد
شیربه مقدار کافی
مغز گردوبه مقدار کافی

طرز تهیه باگر کیک

مرحله اول

برای تهیه باگر کیک خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله دوم

پس از گذشت ۵ تا ۷ دقیقه زمانی که مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شد، ماست و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و مجددا با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد خشک را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، در غیر این صورت اجازه می دهیم کیک به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب جدا کرده و به اندازه ظرف های باگر کیک به ضخامت ۲ سانتی متر برش می زنیم، سپس یک لایه کیک درون ظرف قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا روی کیک را با مقداری شیر مرطوب کرده و خامه قنادی را درون قیف یبار مصرف ریخته و روی کیک پایپ می کنیم. در ادامه موز را یه صورت ورقه ای و مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس مقداری موز روی لایه اول می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله مجددا یک لایه کیک درون ظرف قرار می دهیم و با مقداری شیر مرطوب می کنیم، سپس روی کیک مقداری خامه پایپ کرده و روی آن مقداری مغز گردو می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا ظرف پر شود.

مرحله نهم

زمانی که گنجایش ظرف پر شد، کیک ها را به همان روش از بزرگ به کوچک روی هم می چینیم تا حالت قله ای پیدا کند. در ادامه اطراف کیک را با خامه قنادی می پوشانیم، سپس خامه قنادی به همراه رنگ خوراکی دلخواه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دهم

حالا خامه قنادی را با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا رنگ خوراکی درون آن پخش شود. در ادامه خامه قنادی را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره رز می ریزیم و اطراف کیک را با خامه قنادی طرح می زنیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله یازدهم

پس از گذشت این زمان باگر کیک ها را از یخچال خارج کرده، سپس بنا به سلیقه خود با ترافل و نقل رنگی تزیین می کنیم. در نهایت باگر کیک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.