طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شیر برنج شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود. شیر برنج را به سلیقه خود می …

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر بیسکویتی دسر بیسکویتی یکی از ساده ترین دسرهای بین المللی است که می توانیم مواد داخل آنرا به سلیقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ژله رنگین کمان ژله رنگین کمان یکی از انواع دسرهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم آنرا با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی

طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی , دستور پخت دسر سارای تاتلیسی

دسر سارای تاتلیسی یکی از انواع دسرهای خوشمزه ترکیه ای است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر سارای تاتلیسی
شیر۴ پیمانه
آرد گندم½ پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر½ پیمانه
کره۲۵ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
خلال بادام، مغز فندق یا گردوبه مقدار کافی

طرز تهیه دسر سارای تاتلیسی

مرحله اول

برای تهیه دسر سارای تاتلیسی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر، آرد گندم و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط شیر به غلظت فرنی برسد. توصیه می شود حرارت بسیار ملایم باشد تا نشاسته و آرد کاملا پخته و بوی خامی آنها از بین برود.

مرحله سوم

زمانی که مخلوط شیر به غلظت فرنی رسید، کره و وانیل را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه دیواره لیوان های بلند را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه دسر را درون لیوان ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت درون یخچال بمانند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان لیوان ها را از یخچال خارج کرده و با چاقو اطراف دسر را از لیوان جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله لیوان ها را درون یک ظرف مناسب بر می گردانیم، سپس چند ضربه به لیوان ها وارد کرده تا دسر به راحتی از آنها خارج شود. حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم.

مرحله ششم

در ادامه مغز گردو را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود، سپس مغز گردو را درون یک کاسه مناسب ریخته و اطراف دسرها را درون مغز گردو می غلطانیم تا اطراف آنها را کاملا کاور کند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.