طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دنت شکلاتی دنت شکلاتی یک دسر خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن به عنوان میان وعده هم استفاده کنید. انی دسر خوشمزه بافتی شبیه به شکلات صبحانه …

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه با روش اصلی ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه با روش اصلی ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو تیرامیسو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر …

طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج دسر خوشمزه و شیک به روش عربی

طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج دسر خوشمزه و شیک به روش عربی

طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج دسر مهلبیه بهار نارنج یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته …

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

دسر پادیشاه سارماسی , طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

دسر پادیشاه سارماسی، یک دسر ترکیه ای ویژه برای مهمانی های رسمی است. اگر تصمیم دارید برای پذیدایی از مهمانان خاص و ویژه دسر پادیشاه سارماسی یک انتخاب عالی و بی نظیر است. این دسر بر پایه شیر و خامه و بیسکویت آماده است و به راحتی در منزل می توان آن را تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر پادیشاه سارماسی
شیر۴ لیوان
شکر۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
آرد معمولی۳ قاشق غذا خوری سر پر
شکلات تلخ۸۰ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
کره۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور۱ بسته
خامه فرم گرفتهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

مرحله اول

برای تهیه دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی در ابتدای کار، پودر کاکائو، شیر، شکر و آب را در یک قابلمه بزرگ مخلوط می ‌کنیم و روی شعله ملایم گاز می ‌گذاریم و مدام هم می‌ زنیم تا به غلظت برسد. بعد از روی حرارت بر می ‌داریم.

مرحله دوم

سپس شکلات تلخ، وانیل و کره را به مواد اضافه می ‌کنیم و با میکسر هم می‌ زنیم تا کاملا یکدست شود. کرم شکلاتی ما آماده است. در ادامه بیسکویت پتی بور را پودر می کنیم و در ظرف مستطیلی پخش می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کرم شکلاتی را به صورت یکدست روی پودر بیسکویت می‌ ریزیم و آنرا به طور کامل پخش می‌ کنیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال می ‌گذاریم تا خنک شود. بعد از سه ساعت از یخچال در می ‌آوریم.

مرحله چهارم

خامه فرم گرفته که می‌توان به صورت آماده از قنادی ها تهیه کرد را روی کرم شکلاتی می ‌ریزیم و به آرامی پخش می‌کنیم تا یکدست شود. سپس برش می‌زنیم و به وسیله لیسک رول می ‌کنیم. دسر ما آماده است. می ‌توان آن را با میوه سرو کرد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.