مطالب پر بازدید
طرز تهیه دسر کایزر خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کایزر خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کایزر دسر کایزر یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که شبیه باقلوا است و از یک خمیر به همراه شربت تهبه می شود. این دسر یا شیرینی را می …

طرز تهیه پاناکوتا رنگی بسیار شیک به روش مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا رنگی بسیار شیک به روش مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا رنگی پاناکوتا رنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

خواص زردچوبه برای زنان، برای رحم، تخمدان و قاعدگی!

خواص زردچوبه برای زنان، برای رحم، تخمدان و قاعدگی!

خواص زردچوبه برای زنان در میان گنجینه‌های طبیعی که در آشپزخانه‌های ایرانی و آسیایی به وفور یافت می‌شود، زردچوبه جایگاه ویژه‌ای دارد. این ادویه نه تنها به خاطر رنگ زیبایی که به …

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی دسر شیک و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

دسر پادیشاه سارماسی , طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

دسر پادیشاه سارماسی، یک دسر ترکیه ای ویژه برای مهمانی های رسمی است. اگر تصمیم دارید برای پذیدایی از مهمانان خاص و ویژه دسر پادیشاه سارماسی یک انتخاب عالی و بی نظیر است. این دسر بر پایه شیر و خامه و بیسکویت آماده است و به راحتی در منزل می توان آن را تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر پادیشاه سارماسی
شیر۴ لیوان
شکر۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
آرد معمولی۳ قاشق غذا خوری سر پر
شکلات تلخ۸۰ گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
کره۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور۱ بسته
خامه فرم گرفتهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

مرحله اول

برای تهیه دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی در ابتدای کار، پودر کاکائو، شیر، شکر و آب را در یک قابلمه بزرگ مخلوط می ‌کنیم و روی شعله ملایم گاز می ‌گذاریم و مدام هم می‌ زنیم تا به غلظت برسد. بعد از روی حرارت بر می ‌داریم.

مرحله دوم

سپس شکلات تلخ، وانیل و کره را به مواد اضافه می ‌کنیم و با میکسر هم می‌ زنیم تا کاملا یکدست شود. کرم شکلاتی ما آماده است. در ادامه بیسکویت پتی بور را پودر می کنیم و در ظرف مستطیلی پخش می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کرم شکلاتی را به صورت یکدست روی پودر بیسکویت می‌ ریزیم و آنرا به طور کامل پخش می‌ کنیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال می ‌گذاریم تا خنک شود. بعد از سه ساعت از یخچال در می ‌آوریم.

مرحله چهارم

خامه فرم گرفته که می‌توان به صورت آماده از قنادی ها تهیه کرد را روی کرم شکلاتی می ‌ریزیم و به آرامی پخش می‌کنیم تا یکدست شود. سپس برش می‌زنیم و به وسیله لیسک رول می ‌کنیم. دسر ما آماده است. می ‌توان آن را با میوه سرو کرد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.