مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه دسر سیب شکم پر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه دسر سیب شکم پر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه دسر سیب شکم پر دسر سیب شکم پر یکی از انواع دسرهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و شکلاتی به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و شکلاتی به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک بستنی کیک بستنی یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی است که می توانید با ترکیب مواد مورد سلیقه خود آنرا درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای , دستور تهیه بستنی چوبی خامه ای

بستنی چوبی خامه ای یکی از انواع بستنی های بسیار خوشمزه خانگی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری سر پر
شکر⅔ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
خلال بادام و خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
شکلات شیری و شکلاتی۱۰۰ گرم
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای

مرحله اول

برای تهیه بستنی چوبی خامه ای خوشمزه ابتدای کار شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند و پس از آن قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط شیر را به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به غلظت دلخواهمان برسد، سپس حرارت را خاموش می کنیم و خامه صبحانه را به همراه وانیل به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا مایه بستی را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از قسمت ها زعفران دم کرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مایه بستنی زعفرانی شود. در ادامه درون قالب ها را چوب بستنی قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه بستنی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا مایه بستنی کاملا منجمد شود. در ادامه شکلات شیری و شکلاتی را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شکلات شیری و شکلاتی را به صورت جداگانه روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شوند، سپس به هر قسمت ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

در این مرحله به شکلات شیری خلال پسته و به دیگر خلال بادام اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه قالب را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس بستنی ها را از قالب جدا می کنیم و درون سس شکلات قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت بستنی ها را روی توری قرار می دهیم تا شکلات اضافی آن ریخته شود. در ادامه اجازه می دهیم شکلات روی بستنی کاملا سفت شوند، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال فریزر قرار می دهیم و پس از آن سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 اردیبهشت 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.