طرز تهیه بستنی انبه خوشمزه و مخصوص کافه ای بدون ثعلب

طرز تهیه بستنی انبه خوشمزه و مخصوص کافه ای بدون ثعلب

طرز تهیه بستنی انبه بستنی انبه یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی …

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی پاناکوتا کدو حلوایی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل های پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و مجلسی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و مجلسی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر شکلاتی دسر شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود این دسر خوشمزه را می توانیم به …

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای , دستور تهیه بستنی چوبی خامه ای

بستنی چوبی خامه ای یکی از انواع بستنی های بسیار خوشمزه خانگی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری سر پر
شکر⅔ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
خلال بادام و خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
شکلات شیری و شکلاتی۱۰۰ گرم
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی چوبی خامه ای

مرحله اول

برای تهیه بستنی چوبی خامه ای خوشمزه ابتدای کار شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند و پس از آن قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط شیر را به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به غلظت دلخواهمان برسد، سپس حرارت را خاموش می کنیم و خامه صبحانه را به همراه وانیل به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا مایه بستی را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از قسمت ها زعفران دم کرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مایه بستنی زعفرانی شود. در ادامه درون قالب ها را چوب بستنی قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه بستنی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا مایه بستنی کاملا منجمد شود. در ادامه شکلات شیری و شکلاتی را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شکلات شیری و شکلاتی را به صورت جداگانه روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شوند، سپس به هر قسمت ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

در این مرحله به شکلات شیری خلال پسته و به دیگر خلال بادام اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه قالب را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس بستنی ها را از قالب جدا می کنیم و درون سس شکلات قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت بستنی ها را روی توری قرار می دهیم تا شکلات اضافی آن ریخته شود. در ادامه اجازه می دهیم شکلات روی بستنی کاملا سفت شوند، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال فریزر قرار می دهیم و پس از آن سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.