طرز تهیه کلوچه مربایی خوشمزه و مخصوص با طعم دلخواه

طرز تهیه کلوچه مربایی خوشمزه و مخصوص با طعم دلخواه

طرز تهیه کلوچه مربایی کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت …

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر خوشمزه و ساده با بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر خوشمزه و ساده با بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر کیک شکلاتی بدون فر یکی از انواع روش های پخت کیک شکلاتی است که نیازی به فر ندارد و در قابلمه درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه باقلوای ارده خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه باقلوای ارده خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه باقلوای ارده باقلوای ارده یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب در خاورمیانه است که مانند دیگر باقلواها در دسته بندی شیرینی ها شربتی قرار می گیرد. برای …

طرز تهیه ترافل موز

طرز تهیه ترافل موز , دستور پخت ترافل موز

ترافل موز از شیرینی های ساده خانگی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل موز در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترافل موز
بیسکوئیت پتی بور۱ بسته
موز۱ عدد متوسط
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای سیاه۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای سفید۵۰ گرم

طرز تهیه ترافل موز

مرحله اول

برای تهیه ترافل موز خوشمزه در ابتدای کار بیسکوئیت ها را درون یک کیسه فریزر می ریزیم و با گوشتکوب به آرامی می کوبیم تا بیسکوئیت به طور کامل پودر شود. در ادامه بیسکوئیت پودر شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله موز را پوست گرفته و با پشت چنگال به طور کامل له می کنیم، سپس به بیسکوئیت پودر شده اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. بافت مواد باید به صورتی باشد که به راحتی شکل داده شود.

مرحله سوم

حالا به یک اندازه گردو از مواد برداشته و آنرا در کف دستمان باز می کنیم، سپس یک تکه مغز گردو در وسط مواد قرار داده و آنرا گرد می کنیم. تمام مایه ترافل را به این صورت شکل داده و درون یک سینی مناسب می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سینی را درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم ترافل ها خودشان را بگیرند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت ترافل ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس شکلات سیاه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا کاسه را روی حرارت بخار آب کتری قرار داده و اجازه می دهیم شکلات ذوب شود. در ادامه ترافل ها را درون شکلات ذوب شده می غلطانیم و مجددا درون سینی می چینیم، سپس درون یخچال قرار داده تا شکلات سفت شود.

مرحله ششم

پس از اینکه شکلات ها سفت شدند، شکلات سفید رنگ را به روش بن ماری ذوب کرده و درون قیف یک بار مصرف می ریزیم. در ادامه روی ترافل ها را به شکل دلخواه با شکلات سفید تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 فروردین 1401
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.