طرز تهیه شیرینی سابله مربایی مجلسی و بسیار خوشمزه
طرز تهیه شیرینی سابله مربایی
شیرینی سابله مربایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور فرانسه است که با رسپی های بسیار متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی سابله مربایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی سابله مربایی | |
آرد قنادی | ۲۰۰ گرم |
نشاسته سیب زمینی | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۷۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره سرد | ۱۲۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مارمالاد یا نوتلا | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی سابله مربایی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی سابله مربایی خوشمزه در ابتدای کار آرد را به همراه نشاسته سیب زمینی درون یک کاسه مناسب ریخته و با هم ترکیب می کنیم، سپس پودر قند را به همراه بکینگ پودر و کره خرد شده به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا حالت شن ریزه پیدا کنند، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود و خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را در یک لایه نایلون می پیچیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله چهارم
حالا با کمک وردنه خمیر را با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم، سپس با کاتر دلخواه آنرا قالب می زنیم. در ادامه با سر ماسوره ساده وسط نصف خمیرهای قالب زده را سوراخ می کنیم تا جا برای ریختن مارمالاد ایجاد شود.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرهای قالب شده شده را با دقت (شکل خود را از دست ندهند) درون سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
حالا سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس بین هر دو شیرینی کمی مارمالاد می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله شیرینی ها را کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند، سپس سوراخ روی شیرینی ها را به دلخواه با مارمالاد یا نوتلا پر می کنیم. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم.